Star

11 Oktobra, 2021 22:00

Isplivala istina o Sandri i Marku! Majka Slavica u OČAJNOM stanju!

Sandra Rešić više ne krije da je odlepila za Markom Osmakčićem, pao je čak i poljubac! Međutim, njena majka Slavica hvata se za glavu i brine za ćerku pošto je ubeđena da se Marko folira, te da je samo koristi kako bi imao priču za opstanak u rijalitiju!

Ovo je istina o Sandri i Marku!

Slavica je očajna, žena je u šoku! Rekla je da više neće da gleda rijaliti i da joj ne pričamo šta se dešava jer ne može da gleda kako se Sandra bruka i blamira. Obećala joj je da će biti ista kao i prošle sezone i da neće uletati u veze, ali vidite i sami šta bi s Markom. Ne bi se Slavica brinula da se Sandra sa nekim smuvala zvanično, ali sa Markom?! Pa on je klasičan ženskaroš koji otkida na Staniju, ali kad je čuo da će ona uskoro da izađe, rešio je da pravi rijaliti priču. Katastrofa! Slavici je pozlilo kad se Sandra sa njim poljubila, a on još posle rekao da nisu u vezi. Samo je rekla da njoj takve priče ne trebaju, i pita se šta joj bi da dozvoli ženskarošu da je iskoristi… Da je razvlače tamo, da bude u tim bljuvotinama, koje je pljuvala… Ma, zabranila je da pomenemo rijaliti – kaže Sandrina drugarica za Star, a Slavica ne želi da se eksponira, niti da komentariše rijaliti priče.

Nemam šta da kažem, nemam snage da se bavim rijaliti pričama – rekla je Slavica.

Sa druge strane, Markov drug kaže da Sandra nije njegov tip i da se on samo igra.

Koja Sandra, ma kakvi, nego on video da ona odlepila za njim, zna da nije bila u tim pričama i on se sad igra. Markov tip je Stanija i on je u nju zaljubljen, mada nije ni ona ravnodušna. Sandre mi je malo žao, jer vidim šta on radi, ide na to da ona baš odlepi za njim, a onda će da je vrti samo tako. Ubaciće on u začarani krug još neku, samo polako, ovo je tek početak – kaže Riki, Markov drug za Star.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ