Svet

8 Februar, 2021 21:00

Isplivala TAJNA! Tijanu bivši PREBIO, utehu našla u Kariću!

Nakon što je pevačica Tijana Milentijević priznala da je pretučena od strane svog bivšeg dečka, utehu je potražila u zagrljaju Stefana Karića. Možda javnost za ovo ne bi ni znala, da Osman Karić kroz svoje stihove nije otkrio o kome je reč.

Tijana utehu našla u Kariću!

Pevala je o sultanu, bila s njim na megdanu. Šetali po Kalemegdanu, vodili su ljubav strasno, čak ni meni nije jasno. Sve se brzo desilo, poziv iz Zadruge se desio. Sa Drveta skidao sam ga, da se ne bi besio, pa je čvrsto rešio. Ugovor potpisao, sultaniju otpisao. Sultanija u suzama osta, sultan sada u Zadruzi igrač posta. Mislim već sam rekao vam dosta. Ko razume shvatiće, situaciju od sada pomno pratiće – napisao je Osman.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Osman Karic (@karic_osman)

Podsećamo da je Tijana postala poznata po svom velikom hitu Žena od sultana, zbog koje su svi shvatili da je Osman upravo pisao o njoj u svojoj objavi, a onda je dao i komentar za Svet.

Često pišem između redova, tako da svako ko ima imalo mozga, može da shvati poentu mojih reči, ako ste shvatili da sam pisao o Tijani eM u pravu ste. Tijana nije dala demanti, ali mislim da je dala odgovor. Slažem se sa njom, kažu ćutanje je zlato, ali isto tako i prećutno ‘Da, jesam’ – rekao je Osman za Svet.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🎀 𝒯𝒾𝒿𝒶𝓃𝒶 𝑒𝑀 🎀 (@tijanamilentijevic.official)

Tijana nije želela da komentariše navode Stefanovog oca, ali dok se još nisu poznavali hvalila ga je na sva usta.

To je bila kratka veza, Tijana ne želi o tome da priča jer je Stefan ostavio da bi ušao u Zadrugu, a ona se baš zaljubila. Očekivala je da će zbog nje odustati od rijalitija i da je to ljubav na prvi pogled, međutim njega to nije zanimalo, verovatno se osetila poniženo i iskorišćeno – kaže za Svet izvor blizak Tijani.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ