Ispovest Anite Mančić svet novine svet portal
Svet

May 18, 2024 20:45

By

Razvod je nije slomio, popularna glumica donela odluku: Hoću da mi svaki dan bude dobar


Ispovest Anite Mančić o razvodu i borbi za potomstvo koja je trajala deset godina

Glumica Anita Mančić svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, a nedavno je otkriveno da se razvela od supruga Bojana Dedića nakon 22 godine braka.

Ispovest Anite Mančić svet novine svet portal

R.Z./ATAImages

Ispovest Anite Mančić – I pored problema glumica zadržala vedar duh

Poznata glumica je zarad svoje bračne sreće birala da o svom suprugu u javnosti govori što manje. Ipak, jednom prilikom je otkrila da su nakon više od dve decenije ljubavi njih dvoje odlučili da stave tačku na svoj brak.

Uprkos brojnim problemima poznata glumica zadržala je vedar duh.

“Ja sam odlučila da budem dobro! Postoje ljudi koji se ušuškaju u svoj problem u poziciju žrtve i nekako ni sami ne znaju kad potonu toliko da već ne mogu sami da kontrolišu sebe.

Ja sam jednostavno rešila da hoću da mi bude svaki dan dobar dan jer jednostavno želim. Imam problema, malo te lome, ali nekako ostaneš na nogama”, rekla je Anita.

Pročitajte Anita Mančić dobitnica nagrade Žanka Stokić

Bivši muž Anite Mančić bio je glumici najveća podrška tokom višegodišnje borbe da se ostvari u ulozi majke. Bez njega, isticala je, ne bi imala snage da se bori.

“Kad god sam odlazila da čujem rezultate i kad su mi rekli, tu rečenicu pamtim: “Nema niša”, baš tim glasom, ja sam se zahvalila i nastavila dalje. Više ne znam gde sam išla i šta sam morala sve da uradim, tako da sebi sam zadavala mnogo zadataka da bih što manje razmišljala o tome šta se dogodilo”, rekla je proslavljena glumica.

Ispovest Anite Mančić svet novine svet portal

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Iskrena ispovest Anite Mančić o teškoj borbi koja je trajala punih deset godina nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ona je ispričala da joj je najteži momenat bio čekanje rezultata nakon testiranja, pa je kovala planove kako da sebi zaokupi misli, naročito ako dobije loše vesti.

“Moj najgori trenutak je bio kad sam vadila krv, to je bio daj dan D kad sam shvatala da li sam na pravom putu, da li se to dogodilo ili ne. Tu sam živela kod Hrama, konzilijum je bio 10, 20 metara od mog stana. Ja sam unapred imala organizaciju šta ću kad izađem iz konzilijuma.

Ispovest Anite Mančić svet novine svet portal

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Ako je loša vest, kuda da idem i šta sa radim i za narednih nedelju dana sam sebe opteretila sa milijardu poslova da bih radila, radila, radila i da bih nekako to sklonila u stranu i da bih ušla u nekakav normalan ritam i sa bi sve to bilo normalno. Tako sam ja našla rešenje u svojoj glavi” rekla je Mančićeva za emisiju “Una, due, tre”.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images