scandal

May 22, 2019 15:00

By

Ispovest bivše zadrugarke: Izgubila je nevinost sa 18. godina, a evo i KAKO!

Jelena Krunić odlučila je da sa pratiocima na Jutjubu podeli kako je izgledalo njeno prvo sek*ualno iskustvo.

Ona kaže da je u to vreme bila posvećena sportu, plesu i školi i da je retko kada izlazila.

Ja sam njega upoznala preko neke svoje drugarice i mnogo mi se svideo, i baš je bio moj tip muškarca. Bio je krupan, visok, crn, taman ten, beli zubi, i imao je lepe šake što je meni najbitnije kod muškaraca. Bila sam zaljubljena i on je prva tri meseca prema meni bio super, bio je zaštitnički nastrojen. I posle tri meseca, moj dotični, bivši odlazi u zatvor – rekla je ona i dodala da ga je u zatvoru često posećivala.

Krunićeva je priznala da je bila ubeđena da će on biti otac njene dece. Kada je  izašao iz zatvora, njih dvoje su nastavili vezu, a posle 6 meseci, Jelena je odlučila da izgubi nevinost.

To je meni najgore iskustvo u životu koje sam doživela. I nismo uspeli naravno na moj 18. rođendan , jer da izvinite, nije hteo da uđe, a uspeli smo drugo veče i to sam plakala kao kiša, i sve u svemu završilo se to brzo. Onda sam ja mrzela seks sa njim, jer je to bilo bolno, nije mi prijalo, jednostavno nije imao pristup kako da mi priđe – zaključila je ona na kraju svoje potresne ispovesti na njenom “Youtube” kanalu i otkrila da je od njega dobila polnu bolest jer ju je varao!

AUTOR: scandal

FOTO: Ivan Vučićević