Scandal

7 Septembra, 2021 20:00

Ispovest devojke iz Hrvatske: „Brena nije htela da im budem GOST na jahti”

Kako SCANDAL! saznaje, jedna devojka iz Hrvatske koja se sasvim slučajno našla na letovanju sa Brenom i Bobom, ispričala je kako je imala poziv da bude gost na njihovom brodu, ali da ipak nije išla da krstari, i to zbog Brene.

Ispovest devojke iz Hrvatske!

Ta devojka je ispričala da se preko nekih prijatelja upoznala s Bobom i Brenom i da joj je Boba predložio da ponekad svrati na njihov brod, što je ona rado prihvatila – prepričava izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Međutim, tog dana kada je poželela da ih poseti, Brena je imala svoje goste, neke jako bliske prijateljice, pa su devojci rekli da ipak odloži posetu jer bi Brena zamolila da tog dana ne dolazi budući da je imala unapred isplaniran dan. Boba ne bi imao ništa protiv, njemu je super da im stalno dolaze gosti i da ih je što više, međutim, Brena strogo vodi računa da ispoštuje sve dogovore i voli da joj se svi najave bar nekoliko dana unapred. Ta devojka je to normalno prihvatila, pa je rešila da im se sledeći put najavi i da ih pita kada su slobodni da ih poseti. Samo je rekla: Brena bi me izbacila da sam tog dana došla, imala je neke svoje važnije goste, a Boba me zvao da se družimo, ali nema veze, biće prilike da ih posetim – zaklučio je izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ