Star

7 Februar, 2021 21:00

Ispovest LJUBAVNIKA iz Beča! „Maja mi je UNIŠTILA BRAK i uzela mi 25.000 evra!”

Maja Marinković je dugo obmanjivala javnost i tvrdila da je Janjuš ljubav njenog života, a onda je Stefan Karić raskrinkao i obelodanio da je imala s*ks sa Mensurom. Ali ni to nije sve! Kako STAR saznaje, Maja krije kao zmija noge da se viđala sa izvesnim Miletom Pitonom iz Beča koji ima 46 godina, a inače je bliski prijatelj Kristijana Golubovića!

Ispovest Majinog ljubavnika iz Beča!

Ekskluzivno za STAR, Mile je otvorio dušu jer više ne može da gleda Majine spletke i laži. Kako otkriva, Marinkovićeva ga je letos ojadila za 25.000 evra, a da bude još gore, zbog nje je ostao bez žene s kojom je 15 godina u braku i koja mu sada brani da viđa decu!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristijan Golubovic (@kristijan.krile_official)

Kristijan i ja se znamo 20 godina, kada sam čuo da ulazi u Zadrugu, zamolio sam ga da tamo ne pominje moju aferu sa Majom u koju je on vrlo dobro upućen jer sam mu ja sve ispričao. Nisam hteo da mi se ime javno provlači i da moje slike budu u novinama. To ni sada ne želim jer imam svoj biznis u Beču i više nisam deo kriminala kao što je to bilo pre 20 godina – započinje za Star svoju priču Mile Piton i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC 💎💎💎 (@majaamarinkovic)

Maja i ja smo se upoznali letos na jednom splavu i odmah mi je privukla pažnju. Ušli smo u neku priču, malo flert, ovo-ono… Ali sam joj odmah stavio do znanja da ne možemo da imamo ništa ozbiljno jer ja u Beču imam ženu i decu. Njoj je to odgovaralo, pa se nije ni bunila. Znao sam da se cima sa tim Janjušem, ali me nije interesovalo, jedini cilj mi je bio da se zezam i provedem. Letnja šema, kratka, a slatka i te fore – priča Kristijanov drug i dodaje:

Viđali smo se baš često, uzeo sam sobu u jednom elitnom hotelu u Beogradu, nismo se mi ni krili samo na tim skupim mestima ne dolaze ti klošari koji nas poznaju. Maja nije klasična sponzoruša, ali nije imuna na luksuz i novac. Kupio sam joj nešto garderobe, platio neke tretmane… Onda mi se poverila da nije u dobrim odnosima sa ocem zbog Janjuša, kao i da je sve pare koje je imala potrošila na njega, jer mu je davala, otkud znam šta. Tada sam joj ja dao novac da ima, mada mislim da je i to dala Janjušu – priča za Star Mile Piton i objašnjava kada za njega kreće pakao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC 💎💎💎 (@majaamarinkovic)

Moja žena je saznala za nas, jer nas je video njen ujak koji drži restorane u Beogradu! Odmah mi je napravila pakao i ostavila me. Zato sam se ja i vratio u Beč pred kraj leta. Mislio sam da spasem šta mogu. Maji sam rekao da ne možemo više da se viđamo, da se za nas saznalo, da imam ozbiljan pakao zbog nje. Da vam ne pričam da sam na nju potrošio 25.000 evra, a od toga sam joj 15.000 dao na ruke, da ima za krpe i izlaske. Ma katastrofa! Sad mi žena ne da ni decu da viđam! Kristijan je upućen u celu tu priču. I dobro me je ispljuvao zbog svega, ne bih da ga citiram, možete da pretpostavite šta mi je sve rekao. Maja zato i izbegava neko druženje sa njim, jer zna da je ima u šaci, a njemu kad padne roletna, briga ga sa kim je dobar. Ja sam pogrešio što sam se upustio u sve to, nije bilo vredno da žrtvujem brak. Sa ženom i dalje peglam odnos, ali ide teško. S pravom je ljuta! Zato sada i pričam sve ovo, javno govorim da se kajem i nadam se da ću vratiti porodicu i da će sve biti kao pre – završava Mile Piton.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ