Ispovest Ljubice Njegomir
Svet

21 Septembra, 2022 17:00

Bilo me je sramota što mi je mama Merima Njegomir… Jeziva ispovest naslednice ledi krv u žilama

Ispovest Ljubice Njegomir potresla javnost

Ljubica Njegomir progovorila je za domaće medije o majci, legendarnoj pevačici Merimi Njegomir koja je preminula nakon teške borbe sa karcinomom.

Ljubica je, naime, otkrila da kao mala nije volela što je njena ćerka jer su je deca zadirkivala.

Pročitajte: Prizor nemoćne devojčice na bakinom grobu – Jecaji unuke Merime Njegomir kidaju dušu (FOTO)

ATA images

– Kada smo bili mali nas je bilo sramota što nam je Merima Njegomir majka. Deca su nas zadirkivala i govorili da nam je majka pevaljka. Na njen rođendan 9. novembra su procurele informacije da ima rak i onda je ona čitala kako će da umre sutra. Kada jedna osoba u porodici ima rak, cela porodica je bolesna – rekla je Ljubica, pa dodala:

Nekad pomislim bože, ona je tad umirala, ona je tad bila u toj terminalnoj fazi za šta mi nismo znali, a ona je pevala sat i po vremena – rekla je ćerka Merime Njegomir u svojoj ispovesti za „Kurir“.

Pročitajte: Merima Njegomir se BORI sa rakom – Strah mi se uvukao u kosti

Tužno sećanje na nikad zaboravljenu majku i baku na trenutak je zasenila vest da se Merimina druga naslednica, Jelena Njegomir porodila. Ona je nedavno na svet donela živog i zdravog dečaka, prelepog i neobičnog imena…

– U međuvremenu u Beogradu… 19.9.2022. 22:28h, rodio se Kan. Dobrodošao u našu veliku porodicu. Čeka te tona ljubavi – poželela je Jelena svom sinu toplu dobrodošlicu putem Instagrama…

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic / Svet

FOTO: ATA images