Ispovest Nataše Bekvalac
intrigantno

8 Oktobra, 2022 17:30

Nataša progovorila o najvećoj porodičnoj traumi: Bila sam neželjena, brak mojih roditelja ne bih nikom poželela

Ispovest Nataše Bekvalac ledi krv u žilama

Iako o svojoj porodici oduvek priča u superlativu, poznato je koliko su bliski i povezani, Nataša Bekvalac je prilikom razgovora sa Slavicom Đukić Dejanović u njenoj novoj emisiji otkrila do sada nepoznate detalje. Pevačica se osvrnula i na detinjstvo koje je, iako je bilo srećno, bilo prožeto stvarima koje su je bolele i trajno obeležile.

Pročitajte: Tuga zakucala na vrata porodičnog doma – Nataša Bekvalac neutešna zbog onog što se desilo maloj Katji

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Bekvalac (@draganabekvalac72)


– Mislim da sam kasnije u životu postala željeno dete, ali u trenutku kada je moj tata saznao da je dobio još jednu devojčicu nije bio presrećan. Kasnije sam saznala za tu porodičnu priču i to mi je, kao ženskom detetu, stvorilo probleme. Ne mogu da se požalim da me roditelji nisu voleli, i sada sam voljena, imamo duboke, predivne odnose, ali ponekad su taj poriv i želja mog oca da dobije sina, a ima tri ćerke, preovladavale, te smo se sve tri u nekom životnom periodu osećale manje vredno.  – iskreno je ispričala Nataša.

– Možda baš zato toliko glasno paradiram za jednakost i ljubav. Možda odatle i potiču problemi sa kojima sam se susretala u ljubavi. Moje sestre bi vam rekle da sam ja bila omiljeno dete naših roditelja, ali iz moje perspektive to nije izgledalo tako. Meni je samo bilo poklonjeno najviše pažnje jer sam bila najvrcavije i “najproblematičnije” dete, pa me je samim tim bilo najteže vaspitati – dodala je uz osmeh Bekvalčeva.

Ispovest Nataše Bekvalac nije mogla da prođe bez komentarisanja njenih ljubavnih izbora, tačnije njenih propalih brakova. S obzirom da je često etiketiraju i šale se na račun njenih udaja, što i ona sama radi, pevačica je objasnila zašto misli da su joj ljubavi propadale.

Pročitajte: Ovo nije očekivala – Udaje se Nataša Bekvalac, pevačica zaprošena u Čikagu

Ispovest Nataše Bekvalac

Foto: Blic tv printscreen


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Ata images