Udaja Rade Manojlović
Svet

March 9, 2023 17:45

By

Rada Manojlović zbog ljubavi završila na lekovima: Paralelne veze joj došle glave

Ispovest Rade Manojlović o partnerima i potomstvu

Pevačica Rada Manojlović bila je gost u emisiji kod Slavice Đukić Dejanović i tom prilikom otkrila je brojne stvari iz svog života o kojima do sada nije pričala. Ispovest Rade Manojlović ganula je Slavicu, a i sama pevačica je pustila suze.

Pročitajte: Rada Manojlović progovorila o teškoj bolesti – Ona ne bira, napada i mlade, lekari su mi rekli

Majka Rade Manojlović

BLIC TV PRINTSCREEN

Između ostalog, Rada je govorila i o ljubavnom životu i bivšim partnerima, među kojima je i njen kolega Milan Stanković.

– I dan danas sam sa njim prijatelj eto koliko je prošlo od našeg raskida, više od 10 godina. Mi smo odrasli zajedno. Mi smo od 2007. godine zajedno, i ja sam tako razmišljala, što baš on, što baš ja, mi smo bili nespojivi, nebo i zemlja. On mlađi, tinejdž zvezda, ja starija, čist folk, gruvam Silvanu, on je već Majkl Džekson, svima smo bili nespojiv par, ali smo mi imali psihološku nit, zato smo mi i dan danas najbolji prijatelji jer naše duše se znaju. Na istim smo mi talasnim dužinama. To je ljudima baš čudno. To je bila jedna ljubav, prava. Mi smo bili pet godina zajedno, živeli 24/ 7. Bili smo i prijatelji i ljubavnici, ali smo ostali do dan danas prijatelji. Ne bih mogla da zamislim život bez njega, da nemam tu osobu – iskreno je rekla Rada pa nastavila:

Pročitajte: Saša Popović raskrinkao Radu i Milana – Ona je otplaćivala njegove dugove, u pitanju su desetine hiljada evra 

Saša Popović

Instagram

– Mi smo vraćali unazad zašto smo se toliko vezali. U Grandu smo se nekako držali zajedno u tom čudu koje nas je snašlo oko svetala, kamera, ljudi, hiljada, hordi iza nas. Mi smo se negde šćućurili tu jedno uz drugo i on je verovatno našao u meni priču koja njemu odgovara, koja je njemu trebala. Sad razmišljam njemu je otac umro kada je on bio mali, kada je imao četiri, pet godina, verovatno je njemu falila ta figura, meni ovamo… Mi smo se razumeli, bliske osobe su nam falile, imali smo mnogo tema za razgovor kao i dan danas. Mi i sad pričamo po šest sati i ne možemo da se ispričamo. On je jedini prijatelj pred kojim ja mogu da plačem.

Instagram

Ispovest Rade Manojlović: Momiru su smetali moji minići

Posle Milana u Radin život ulazi sportski terner Momir Gajić. Njih dvoje su održavali vezu na daljinu koja je po Radinim rečima dobro funkcionisala.

– Trajalo je to tri godine. I njega pozdravljam. Ja nemam loš odnos ni sa kim. Ali njega ne mogu da poredim sa Milanom. Momir je bio jedan deo mog života, on ima sada svoju porodicu… Sada, kada gledam sa ove daljine ja ne mogu da verujem da sam to bila ja i da smo mi bili u vezi – sa osmehom kaže Rada i dodaje:

Pročitajte: Roditelji Radinog dečka nisu želeli da njihov sin oženi Manojlovićevu – Takva snajka nam ne treba

Ivan Vučićević

– Mi smo imali neke razloge raskida i nerazumevanja potpuno iste kao da smo bili u vezi 24/7. Ni ljubav ni razlozi za raskid nemaju veze sa daljinom. Mi smo imali neka sporečkanja oko mojih minića i nekih slika u novinama, oko nekih koji me ljube u obraz… Moj posao ga je iritirao ali to nema veze sa tim gde je on bio, isto bi bilo i da nije bio on tamo. Nisam mogla da mu objasnim za naslove koji se pišu…

Zbog ljubavi patila od nesanice

U jednom trenutku Rada je patila od nesanice, a kako je sada otkrila to je bilo upravo zbog ljubavi, s tim što je tada na svoju ruku pribegla leku od kog joj je kasnije bilo veoma teško da se odvikne pa je morala da zatraži i lekarsku pomoć.

Pročitajte: Rada Manojlović otkrila – Zbog dečka Snežane Đurišić moja baka je završila u bolnici 

Ata images

– Meni je bilo lako dok sam se družila sa hemijom, ali m je bilo teško da se odružim od nje, da se skinem s toga. Nikada nije trebalo bez saveta lekara to da uradim. Meni je lek za smirenje značio san. Ja tada nisam mogla da spavam, bila sam u jednoj vezi, a zaljubila sam se u drugog. Meni je to bilo… Ja ne umem da kažem tom sa kim sam da sam se ohladila, da sam se zaljubila u drugog i sva ta neizvesnot, inače sam takva osoba ja nisam odlučna, kada treba nešto da kažem guram sestru, kao da sam mutava, kao da mi neko iseče jezik. Sve mogu, mene neko da baci da radim svaki dan, da radim nešto fizički, da uzmem da vozim 15 sati do Frankfurta i nazad, ali da kažem nešto, teško. To je taj mehanizam potiskivanja svega i samim tim i razgovora i nekih odluka koje bi trebalo kao odrasla osoba da kažem. Pogotovo kada neki razgovor treba da bude težak, onda sam ja to odlagala, odlagala… – priča iskreno Rada i nastavlja:

Pročitajte: Sreća nije da se krije – Radi Manojlović se ostvaruje najveća želja, Harisa obuzele suze radosnice 

Stan Rade Manojlović

Instagram

– Ne volim da budem nepoštena i nefer i uvek se vodim što ne bih volela da se meni desi, nemoj da radiš drugima i onda krenem, a pojela maca jezik, ne mogu da zinem, blokada. Na kraju dovedem sebe, što kaže Šojić do dance, čovek kada već vidi i pita: “Šta je sa tobom?”. Ne umem da lažem, ne umem da krijem, sva sam nervozna, nakostrešena. Jednom kada se vratio iz Amerike on je to video, jer mi smo i po tri meseca bili razdvojeni…

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM