Oporavak Vesne Zmijanac
Svet

December 9, 2021 11:10

By

Ispovest Vesne Zmijanac! Važila je za najveću lepoticu ali nije imala sreće u ljubavi!

Vesna Zmijanac je na vrhuncu svoje karijere bile pevačica u koju su svi muškarci bili zaljubljeni. Međutim uprkos statusu lepotice i estradne zvezde ona je emotivno ostalo sama. A sada je otkrila i bolne detalje da joj je u ljubavi bilo veoma teških trenutaka.

Ispovest Vesne Zmijanac!

Ona je u veoma emotivnoj ispovesti za magazin STORY govorila zašto se se uprkos upsehz često osećala usamljeno!

Važili ste za jednu od najlepših žena bivše Jugoslavije, ipak istakli ste da vam lep izgled nije mnogo dobra doneo. Na šta ste konkretno mislili?

Svi su u meni videli samo to, lepoticu, dok sam ja najčešće tražila drugačiji pogled i mišljenje. Mnogo puta sam htela nekome da budem samo drugarica i na kraju, kako me ta lepota ne bi debelo koštala, pronašla sam način da dođem do svog cilja, glumeći muškaraču.

Vesna Zmijanac

Rajko Ristić

Da li je to jedan od razloga zbog kojeg ste se u vreme najveće popularnosti osećali usamljeno?

Često sam se osećala usamljeno, jer su svi u meni gledali pevačicu Vesnu Zmijanac, s kojom žele da se druže i dive joj se, a ne Vesnu običnu ženu, odličnu kuvaricu, što sam, između ostalog, i bila kada se reflektori pogase. Tu Vesnu nisu poznavali niti su želeli da upoznaju. Stoga se dešavalo da sam se često s nastupa ili nekog privatnog druženja vraćala još usamljenija nego da sam ostala kod kuće. Mnogo puta sam se pokajala što sam dragoceno vreme davala ljudima koji to ne zaslužuju. S godinama i iskustvom naučila sam da ih bolje procenjujem i na njihovim licima već kroz par minuta pročitam šta im je baba jela kako bi imali plave oči. Većina je bila površna, što je meni u samom startu bilo jasno. Lakše mi je, stoga, bilo da budem sama, čitam i bavim se stvarima koje su me ispunjavale, a ne da mlatim praznu slamu.

Vesna Zmijanac

Rajko Ristić

Da li ste odlazili iako ste nastavljali da volite?

Naravno, uglavnom je tako i bilo, ali spas sam pronalazila u pesmi koju sam volela više od svih njih. Nijedan pojedinac nije uspevao da me usreći u meri u kojoj su to mogli muzika i publika.

FOTO: RAJKO RISTIĆ