Scandal

2 Avgusta, 2020 19:00

ISTINA IZ MLADOSTI! Miroslav Ilić hteo da OSVOJI Nedu Ukraden!

Kako za SCANDAL! tvrdi jedan muzičar koji je svojevremeno radio sa narodnjacima iz Srbije i Bosne, Miroslav Ilić je dugo bio zaljubljen u Nedu Ukraden! Navodno je priželjkivao i da je osvoji, ali se nikad nije usudio da joj priđe i prizna osećanja.

SKUPLJAO HRABROST DA JOJ PRIĐE!

„Kad god je sreo Nedu na nekim festivalima ili snimanjima, Miroslav nije štedeo na komplimentima. Otvoreno joj je govorio da je lepotica prelepog glasa kojoj nijedna nije ni do kolena, ali se sve to završavalo samo na laskanju. Nikad Miroslav nije preduzeo neki konkretniji korak, nije se usudio”, objašnjava muzičar za tabloid SCANDAL!  i dodaje:

„Znam da se premišljao i da joj pošalje neki znak ili poruku i da joj stavi do znanja da je zainteresovan, da mu se dopada, međutim, bilo ga je sramota. Ipak su oni uvek negovali samo kolegijalne i prijateljske odnose i prosto nije video način na koji bi adekvatno prišao Nedi. Uvek je u muškom društvu govorio da je ona prezgodna dama, samostalna, pametna i obrazovana, a uz to i lepotica, ali se sve na tome završilo. Čak se posle pričalo da je uplovio u vezu s Mirom Antonović samo jer ga je fizički podsećala na Nedu. A da li je to tačno, to samo Slavuj zna”, završava izvor SCANDALA!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!