Istina o braku Karleuše i Duška
Svet

September 22, 2022 14:30

By

Duško nije imao manire pravog muškarca: Karleuša otkrila šta Tošić nikada nije uradio za nju, teško je bilo živeti ovako

Istina o braku Karleuše i Duška isplivala 

Jelena Karleuša često je isticala da sve ono što javnost o njoj zna, zapravo nije istina. Da je privatno mnogo drugačija, nežnija i kako i sama kaže “dosadna osoba.”. Svojevremeno u jednom emotivnom intervjuu, pop diva otkrila je detalje o sebi koje je malo ko znao, spomenuvši i supruga Duška Tošića

Pročitajte: Žao mi je što ovo nije doživela – Jelena Karleuša prerano izgubila još jednog člana porodice

Foto: ATA images

– Kada sam rekla da čovek mora da bude fake, mislila sam na to da nikako ne sme da pokaže svoje prave boje, svoje pravo lice. Moje pravo lice je sve ono što javnost na Balkanu čak ni ne sanja. Mene u stvari niko ne poznaje. Mene je jedino poznavala moja majka, možda moja deca, muž nikako. Ja sam u stvari, šoubiz prevara. Jer sve ono što ljudi misle o meni, to nije tako. Jedna izvitoperena slika žene koja je morala da bude uvek pet puta bolja od svih da bi uopšte imala šansu. I onda se to pretvori u jedno trkanje sa samim sobom, jedno ego manijačenje. Nije dobra slika koja se poslala o meni – bila je iskrena Jelena koja je ceo svoj životni vek na estradi provela u stalnoj borbi za presto najbolje.

Pročitajte: Ovo je krio od Jelene – Isplivalo šta je Duško Tošić radio Karleuši iza leđa (foto)

Karleušine naslednice juče su proslavile 13. i 14. rođendan

Foto: ATA images

Ipak, u jednom velikom intervjuu za magazin “Story” otkrila je da je nikada nijedan muškarac nije zaštitio od verbalnih napada, uključujući i njenog supruga Duška Tošića s kojim je u procesu razvoda.

– Mene nikad nijedan muškarac nije zaštitio, zaključno s mojim. Uvek su me vređali, ponižavali, a da nikome nije palo na pamet da me odbrani kao ženu. Odbranu sam doživaljavala samo od žena. I hvala im na tome. Mi kao društvo potenciramo borbu protiv nasilja nad ženama. Pa zašto se to ne primenjuje i kad je reč o meni – rekla je Jelena i dodala:

Pročitajte: Prisno – Karleuša u društvu starijeg muškarca a on je pribio uz sebe. Ubedljivo je bolji frajer od Tošića (foto)

Foto: Insatgram Screenshot

Ko preživi ono što sam ja, ne oseća više ni bol, ni udarce, ni poniženja, ni tugu… Oseća samo želju za preživljavanjem i vrlo često za osvetom, nažalost – bila je iskrena Jelena u intervjuju za pomenuti časopis, govoreći pritom da se za svoju porodicu i decu bori kao lav što je do sada dokazala nebrojeno mnogo puta.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images