Novak Đoković i Izabel Gular
ISKRENO!

24 Juna, 2022 21:00

Svetski šampion raskrinkao Đokovića: Ne želi više da ćuti o njemu: Kakvu to tradiciju gajiš Novače…

Istina o Novaku isplivala na videlo

Petar Marić, svetski šampion na klasičnoj, elektronskoj harmonici, otkrio je detalje druženja sa našim čuvenim teniserom Novakom Đokovićem. Nole je poznat po svojoj pristupačnosti te ga zbog toga mnogi vole, cene i poštuju…

 

Pročitajte: Novak Đoković ISCRPLJEN i depresivan – Priznao šta mu je sada preko potrebno

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

– To je jedini trenutak u mom životu gde sam sebe uštinuo i proveravao da li sanjam. Sedeo sam i pričao sa nim par sati. Iznenadio me je najviše kad krenuo sam u hotel i on se ponudio da me lično odveze do hotela. Toliko je velik, ima veliko srce i toliko je normalna osoba i uživa da vidi da je nekome nešto lepo učinio – otkrio je Petar.

Pročitajte: Pala je na šarm zlatnog tenisera – Atraktivna Lidija je sušta suprotnost Jeleni a sad je progovorila o Noletu. On je prema meni predivan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Maric (@officialmaestro)

Marić je sastavni deo svakog slavlja porodice Đoković, pa sa velikim osmehom na licu otkriva koje numere Nole voli da najrađe čuje na proslavama.

– „Pozdravi je, pozdravi“ mnogo voli. Voli dosta Miroslava Ilića, Tomu Zdravkovića, sve te naše prave srpske pesme, što je sve poteklo iz njegove porodice i tradicije koju gaje – rekao je za „Republiku“ Petar.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso / Republika

FOTO: Ata images