Star

13 Marta, 2021 19:00

Istina o NOVOM DEČKU Tanje Savić! Ima 46 godina i sveže je RAZVEDEN!

Tanja Savić prolazi kroz agoniju jer je odloženo suđenje sa njenim još uvek zakonitim suprugom Dušanom Jovančevićem. Pevačica ne može da dočeka da sudski spor počne kako bi konačno videla sinove. A kako Star saznaje, snagu i volju da sve to izdrži daje joj novi dečko.

Istina o Tanjinom novom dečku!

Naime, Tanja se već tri meseca zabavlja sa jednim biznismenom iz Smedereva. On je razveden i ima ćerku koja je tinejdžerka sa kojom je upoznao pevačicu, što samo govori o tome da su mu namere sa pevačicom i te kako ozbiljne.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Tanja ne želi da priča o dečku i uopšteno o ljubavnom životu sve dok se ne reši njen slučaj sa mužem. Čeka da je sud zvanično razvede i da joj sinovi budu vraćeni, pa će onda moći da se opusti u potpunosti. Pre tri meseca započela je vezu sa biznismenom iz Smedereva koga prijatelji zovu Frenki. On se inače razveo pre godinu dana, ima ćerku koja je tinejdžerka i nedavno je upoznao sa Tanjom. Ima ozbiljne namere sa pevačicom, ali je u potpunosti razume, i on jedva čeka da se njen slučaj što pre reši. Baš je uz nju, završava preko nekih svojih veza sve što može i Tanji poklanja mnogo pažnje, ali i razumevanja. On je upoznao i Tanjinu porodicu koja je oduševljena sa njim. On ima 46 godina, nije balavac, u Tanju se baš zaljubio i želi sa njom da gradi nešto ozbiljno. Njih dvoje se znaju preko deset godina, ali nikada nisu imali neki prisniji kontakt. Kada bi se sreli, javljali bi se jedno drugom i to je bilo sve do pre dva meseca – priča izvor Stara  i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Malo pre Nove godine, on i Tanja su se sreli kod zajedničkog prijatelja na rođendanu i tu su celu noć proveli u ćaskanju. Razmenili su brojeve i on je krenuo u akciju. Nakon nedelju dana izveo je Tanju na večeru i započeli su vezu. Njoj mnogo znači što u ovim trenucima ima njega uz sebe, a i vidi se po njoj da uprkos svemu ipak blista, a za to je zaslužan biznismen. Ne bih se iznenadio da kada se Tanja zvanično razvede i vrati konačno sinove, objavi da se opet udaje – završava naš izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ