Ivan Bosiljčić ljubav svet portal svet
Svet

July 8, 2024 22:01

By

Prekid ljubavi s Jelenom zbog tajne romanse: Ovo je žena koja je zavela Ivana Bosiljčića (foto)

Ivan Bosiljčić ljubav s balerinom krio od svih

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, važe za jedan od najskladnjih ali i najomiljenijih parova.

Međutim, Ivan Bosiljčić ljubav s Jelenom nije odmah prepoznao kao onu za ceo život.

Ivan Bosiljčić ljubav svet portal svet

Ivan Vučićević

Njih dvoje zabavljali su se godinu dana, pa su imali kratak prekid u kome je Ivan ušao u vezu s balerinom Lidijom Novaković.

Ivan Bosiljčić ljubav s balerinom krio je od javnosti

 

Mjuzikl “Cigani lete u nebo” spojio je Lidiju i Ivana. Ivan je igrao glavnog lika u predstavi, a lepa balerina je bila deo baletske postavke. Lidija je rodom iz Pančeva u kom je završila osnovnu baletsku školu, a kasnije je profesionalno usavršavanje nastavila u srpskoj prestonici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Novakovic (@lidijanovakovic_)

Ivanova i Lidijina ljubav je važila za tajnu, a trajala je nekoliko meseci. Brzo su raskinuli i Ivan je obnovio vezu sa Jelenom. Venčali su se 2011. godine, a kao kruna njihove ljubavi na svet je došla ćerka Nina.

Pročitajte Jelena i Ivan stan zamenili kućom pored šume -Dvorište je kao iz bajke, a pogled iz dnevne sobe vredi bogatstvo

– Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to, treba ili ne treba – kazala je jednom prilikom Tomaševićeva.

Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je tad i rekao “Napisao sam ti jednu pesmu”. I pusti mi on pesmu “Da mi je da mi se vrati moj dragi”.

Ivan Bosiljčić ljubav svet portal svet

Ata images

– Kažem ja da ne dolazi u obzir ja njemu pevam: “Da mi je da mi se vratiš”, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu. I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili.

U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: “E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala”. Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen: “Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila?”, ispričala je pevačica u emisiji “Kec na jedanaest”, na TV K1.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM