Suprug Ane Sević
svet

January 13, 2015 13:08

By

Ivan Ivanović vodiće novu sezonu “Iks faktora”

ivan-ivanovic-svet-i-style-660x777

Novu sezonu šou programa “Iks faktor”, koji će se emitovati na Televiziji Prva u Srbiji, vodiće Ivan Ivanović i Antonia Blaće.

Produkcija se Ani Mihajlovski Grubin zahvalila na saradnji i neće je angažovati u drugoj sezoni popularnog muzičkog takmičenja, piše Alo!

“Organizatori su saopštili Ani da neće biti deo šou programa koji će se emitovati u celom regionu, te da će na njeno mesto doći Ivan Ivanović, koji je omiljena televizijska ličnost na prostoru bivše Jugoslavije, gde će se serijal i emitovati. Ani nije bilo pravo zbog takve odluke produkcije, pogotovo što smatra da je prvu sezonu odlično odradila”, kaže izvor blizak produkciji.

ana-mihajlovski-2

Kako dalje izvor tvrdi, organizatori “Iks faktora” su procenili da je Ivanović u duetu sa Antonijom Blaće pravi pogodak, budući da se radi o dva najpoznatija voditelja sa prostora Srbije i Hrvatske. Žiri koji će ocenjivati kandidate i odlučivati o njihovoj sudbini se još uvek bira i još uvek nije poznato da li će se naći pevači iz prošle sezone – Željko Joksimović, Emina Jahović, Kristina Kovač i Kiki Lesendrić.

U PR službi TV Prva kažu da je rano za priču o detaljima.

“Još je rano da pričamo o detaljima ‘Iks faktora’. Neke od detalja možete videti na našem sajtu, a ostalo ne bismo otkrivali”, rekla je Slađana Paunović, potparolka TV Prva.

Iz produkcije “Iks faktora” stigao je demanti navodne informacije da je popularna voditeljka dobila otkaz.

“Ana Grubin je voditeljka koja je dala značajan doprinos u prvoj sezoni ‘Iks faktora!. Međutim, po završetku prve sezone, Ana iz privatnih razloga nije bila u mogućnosti da učestvuje u realizaciji druge sezone najpopularnijeg šou TV formata, iako joj je bilo ponuđeno od strane produkcije još prošle godine. Pregovori sa novim voditeljem su u toku i jos ništa nije rešeno”, kaže Milena Popović, PR menadžer nove produkcije CLM koja će realizovati “Iks faktor”.

 

Izvor: Alo!, Puls
Foto: Life Content