Ivan Marinković i Ana Ćurčić svet portal svet
Svet

May 20, 2024 12:44

By

Ivan Marinković izveden iz Elite: Ovo je razlog zbog koga je napustio rijaliti (foto)

Ivan Marinković i Ana Ćurčić i danas su se sreli na sudu

Posle zajedničkog boravka u rijalitiju Zadruga i ružnih reči koje joj je uputio Ivan Marinković, Ana Ćurčić je rešila da presavije tabak, te je podnela tužbu protiv njega. Pošto je prošlo suđenje odloženo Ivan Marinković i Ana Ćurčić su se i danas sreli na sudu, zbog čega je on izveden iz rijalitija Elita.

Ivan Marinković i Ana Ćurčić svet portal svet

Ivan Vučićević

Ivan Marinković i Ana Ćurčić na sudu zbog ne baš lepih reči

– Pod zakletvom je rekla da sam joj izgovorio reč prostitu** i tabletomanko, ja sam ustao i rekao sudiji da ne koristim te reči. One su počele da gledaju svoje papire. Očigledno se nisu dobro spremile – rekao je Ivan posle prošlog ročišta, dok je Ana sa druge strane istakla da se rijaliti nastavio i posle rijalitija.

Ivan Marinković i Ana Ćurčić svet portal svet

Ivan Vučićević

– Rijaliti je u toku. Ovde se i dalje nastavlja rijaliti. Nismo prihvatili pomirenje, održan je pretres, rekla sam šta sam imala da kažem. Da li je izgovoreno prostitut** ili imati inti*** odnose za novac to je jedna te ista stvar. Držim se onoga za šta sam ga tužila. Moralo je preko suda da se rešava – rekla je Ana Ćurčić tada.

Pročitajte Ćerka Ivana Marinkovića progovorila o ocu, a njene reči bi rasplakale svakog roditelja

Podsećamo, Ana je tužila Ivana zbog reči koje joj je izrekao u rijalitiju. Međutim, on nije jedini koga je tužila, Ćurčićeva je podnela tužbu i protiv bivše kume Milene Kačavende zbog iznošenja detalja iz njenog privatnog života.

Ivan Marinković i Ana Ćurčić svet portal svet

Ivan Vučićević

Anina bvša kuma takođe nije u najboljim odnosima sa Ivanom Marinkovićem, koji je često naziva babom iako je od njega starija samo 3 godine.

 

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ