Star

20 Septembra, 2020 17:00

Ivan Marinković: „Miljana se OPET OKOMILA na mene! ŽALOSNO je što Željko ŽIVI u RIJALITIJU!“

Kada je posle godinu dana izašao iz Parova, Ivan Marinković je doživeo novi šok, ali ovog puta ne zbog Goce Tržan koja ga je tužila zbog neplaćanja alimentacije.

Miljana pobesnela što joj se Ivan nije javio!

Kako STAR saznaje, njegova bivša devojka Miljana Kulić sa kojom ima sina Željka, ponovo je pokušala da stupi u kontakt sa njim, pa ga je dva dana maltretirala telefonom.
„Miljanu je opet uhvatila manija gonjenja, pa Ivanu nije dala mira puna dva dana. Kako joj se nije javljao na telefon, uzimala je telefone od svih zadrugara koji su se našli u karantinu sa njom i zvala ga. Bila je toliko besna što neće da joj se javi, a sve je to radila Zoli iza leđa, koji je ipak saznao za pozive, pa se i sa njim te noći posvađala i izbacila ga iz sobe, iako je došao samo da je isprati. Ivan mi se žalio da je opet odlepila i da ga opet smara, ali da ne želi da bude u kontaktu sa njom jer ima devojku i ne želi da ima probleme sa Kulićima, otkriva za STAR izvor blizak Ivanu, dok on ne želi ni da čuje za Miksi.

Ivan: „Imao sam dosta propuštenih poziva u toku noći“

„Imao sam dosta propuštenih poziva u toku noći, ali ja tada spavam, tako da se nisam javio. Čuo sam da je Miljana pričala da me je celu noć zvala. Nisam se čuo sa njom, ali kada sam izašao iz Parova, video sam da je kod njih u porodici prava ludnica. Ponovo su ušle u rijaliti majka i ćerka, ali nisam shvatio gde je mali Željko i ko njega čuva. Užasno mi je, da ne kažem žalosno to što tako malo dete živi u apartmanu u rijalitiju, ali ne bih više komentarisao. Šta se ja tu petljam. Nemam ni pravo”, rekao nam je kratko Ivan koji ne pominje da li daje novac za izdržavanje svog sina.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR