bivši muž goce tržan
Scandal

12 Oktobra, 2021 11:06

Ivan Marinković noćas IZBODEN makazama u stanu na Novom Beogradu! Hodnik zgrade sav u KRVI!

Ivan Marinković noćas izboden makazama u stanu u Novom Beogradu, povrede mu je navodno nanela devojka sa kojom živi, Jelena Ilić, prenose mediji. Hodnik zgrade u kojoj žive bio je sav u krvi.

Ivan Marinković noćas izboden makazama!

Policiji je prijavljeno da se na 8. spratu nalaze tragovi krvi, a da se na 9. spratu čuje buka. Mediji koji su se zatekli na licu mestu, su potvrdili da je iz stana prvo krenula užansa buka i svađa. A nakon toga su na zidovima zgrade kao i na stepeništu pronađeni tragovi krvi.

Policija je odmah reagovala i izašla na teren, tada je potvrdila da je radi o učesniku rijaliti programa „Parovi“ Ivanu Marinkoviću koji ima povrede leve ruke nanete makazama od strane svoje devojke sa kojom živi koja je takođe učesnik rijaliti programa „Parovi“. Jelenu su odoveli u policijsku stanicu, a Marinkoviću je Hitna pomoć prvo sanirala rane na licu meste, a zatim je odvezen na detaljniji pregled.

Ivan je sliku svoje krvave ruke obajvio i na Instagramu.

ivan marinkovic ruka

Ivan i Jelna su još od rijalitija zajedno, a prema pisanju mediji ovo nije prvi incident koji se dogodio između njih. Njihovi prijatelji su zabrinuti za njega jer ga Jelena često fizički napada, a u medijima se pojavljuju vesti da mu je skoro odgrizla nos, da ga je gađala flašom, kao i da često lomi sve po stanu i nasrće na marinkovića.

Jelena ima teške psihičke probleme. Ona je u spoljašnjem svetu poznata po tome što je svakog svog dečka tukla, maltretirala i navodila na užasne stvari. Imala je jednog sa kojim je bila pola godine, šta je ona njemu radila… Skidao joj je zvezde sa neba, bio najbolji momak na svetu, a ona ga umalo nije ubila. Naime, tokom jedne svađe gađala ga je punom flašom vina u glavu. Pogodila ga je nezgodno i on je zadobio naprsnuće lobanje, potres mozga i život mu je visio o koncu. Jelena nije pokazala trunku kajanja. Dok je on bio u bolnici, ona je prijateljicama rekla kako ga je odalamila i kako je jaukao i plakao, a ona osećala moć jer mu je život zavisio od njenog poziva Hitnoj pomoći, koju je pozvala tek kada je videla da obimno krvari – tvrdi izvor za „Espreso“.

Ivan je sada njena žrtva, predmet njene bolesne mašte. Počela je da mu pravi pakao od života, malo pomalo i ona će njega ubiti ako ne pobegne od nje. Videla je da on može dosta da trpi, da toleriše njene užasne stvari. Nju loži da ispituje koliko bola neko može da podnese. Jelena je Ivanu umalo odgrizla pola nosa. Nakon toga ga je udarala šakama po rukama i napravila mu modrice koje su ravne saobraćajkama. Lice mu je prekriveno ogrebotinama, koje su duboke i ostavljaju ožiljke. Dok je Ivan plakao sa krvavim nosem i izgrebanim licem da mu donesu alkohol, Jelena se smejala od zadovoljstva i pitala ga da li želi još. Ukoliko se ovaj rijaliti uskoro ne završi, Jelena neće stati sa ispitivanjem koliko Ivan može da podnese maltretiranja – govori izvor koji je navodno bio blizak sa ovim parom.

Njihov rijaliti kolega Sulejman Spaho je takođe upozoravao da se Jelena neće smirit dok ne ubije Ivana.

Narode sve što sam govorio u parovima o Ivanu i Jeleni istina je. Nije mi jasno zašto novinari kriju i ne objave da je Jelena u stanu u kojem su živle sve porazbijala i nožem nasrnula na njega – rekao je tada Spaho.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ INSTAGRAM/ PRINTSCREEN