Emotivni susret Ivana i sina Željka
Otvorio dušu

5 јуна, 2022 16:00

By

Ivan Marinković ogolio dušu: Ćerka Lena i Goca Tržan mu ovo nikada neće oprostiti!

Ivan Marinković otkrio nam je da njegova 15-ogodišnja ćerka Lena, koju je dobio u braku sa Gocom Tržan ne razgovara sa njim jer je sa Miljanom Kulić dobio sina.

Ivan Marinković sve priznao

– Nikad mi nije to rekla, ali sam kroz neke razgovore zaključio da je to problem. Ne znam kako je to, ali je jako pogodilo. Kao da je posumnjala u moju ljubav prema njoj. Ja se nadam da vreme radi za mene, i da će skapirati da deca ne mogu da se porede. Što se tiče Željka, voleo bih da jednog dana imamo normalan i korektan odnos. Ja ne
mogu da očekujem više, i iskren da budem, nemam ni neku preteranu potrebu, ako me razumeš. Ne želim da lažem ljude i pričam bajke, jednostavno ne osećam da treba i može više. Lena mi je rekla da ne želi da upozna brata niti da imaju bilo kakav kontakt, a ja ne pitam zašto – kaže Ivan Marinković i dodaje da li se čuo sa Miljanom:

miljana kulić

printscreen

Pročitajte: Već ima novi posao: Miljana nakon diskfalifikacije otkrila čime će se baviti

– Kad vidim poziv sa nepoznatog broja, razmišljam da li da se javim jer mislim da je možda ona. Miljana i Bebica su mi zanimljivi, moja Jelena i ja smo ih gledali dok nisu diskvalifikovani. Miljana je hendikepirana, ne zna šta je ljubav, ne zna da se ponaša i žao mi je nje, a Bebica se ponaša kao da je upucan u mozak ali i dalje klinički živ. Neka im je srećan i dalek put, samo što dalje od mene. Osamnaest puta je aboritala. Ko zna koliko još puta, a da se ne zna.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić