Ivan Marinković upoznao sina
emotivno

November 19, 2022 16:15

By

Trenutak za pamćenje u Zadruzi: Ivan Marinković sa sinom, Miljana grca u suzama, za sve je kriva Marija

Ivan Marinković upoznao sina pa ogolio dušu

Pre nekoliko dana na imanju u Šimanovcima dogodio se dugo očekivani susret oca i sina. Ivan Marinković upoznao sina Željka nakon nekoliko godina svađi i rasprava sa Kulićima. Inicijator te ideje bila je Marija Kulić koja je osetila u Ivanu neku promenu pa mu je ispunila najveću želju, a to je da provodi vreme sa Željkom.

Pročitajte: Marija Kulić ovo krije od svih – Bolest je uzela maha, njena poslednja želja je ovo…

Ivan Marinković upoznao sina

Foto: Youtube printscreen

Tata i sin proveli su neko vreme zajedno igrajući se raznih igara, a nakon svega Marinković nije krio sreću i suze radosnice. Željko je uživao sa tatom, a sve to iz prikrajka pratile su Željkova mama i baka. Nakon što je Ivan Marinković upoznao sina, Miljana koja se gušila u suzama gledajući njih zajedno, rešila je da promeni Željkov izvod te da sad umesto NN lica, stoji ime oca.

– Pao mi je kamen sa srca, jako sam oduševljana kakav pristup ima Ivan sa Željkom. Oduševljena sam što će se svakodnevno družiti. Sada imam poverenja u Ivana da pustim Željka za vikend sa njim. Drago mi je što je Jelena spustila loptu, ja joj se izvinjavam jer sam je vređala. Prijatno sam iznenađena, dosta mi je svađa. Ne treba da se razmišlja o tome, sada sve treba da bude lepo. Nikada nije kasno da se promene mnoge stvari, Željko tek sada postaje svestan nekih stvari, ja iskreno mislim da izgubljeno vreme može da se nadoknadi – rekla je Miljana.

Pročitajte: Ivan Marinković ogolio dušu – Ćerka Lena i Goca Tržan mu ovo nikada neće oprostiti!

Ivan Marinković upoznao sina

Foto: Youtube printscreen

Na pitanje voditelja da li to znači da će sada i formalno Ivan biti priznat kao Željkov tata, Kulićeva je potvrdno odgovorila:

– Značilo bi mi, i hoće to biti. Najemotivnije mi je bilo kada sam videla Željkovu sreću, a ni ne zna da mu je tata.

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink.rs

FOTO: Youtube printscreen