svet

June 30, 2014 12:45

By

Ivan Mihailović: Marija i ja smo se odlično uklopili fizički i mentalno

HI_-Ivan-Mihajlovic_MIC_7215-Edit

Talentovani glumac Ivan Mihailović publiku je osvojio ulogom kadeta Mirka Klisure u seriji „Vojna akademija“, a simpatije gledališta udvostručio je učešćem u planetarno popularnom šou-programu „Ples sa zvezdama“, u kome je sa partnerkom Marijom Martinović pobedio. Zahvaljujući vrednom radu i istrajnosti, tri meseca skladni plesni par je u svakoj emisiji pokazivao sve bolje umeće, a emocije koje su utkali u svoju igru nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Zbog varnica koje su između njih iskrile na sceni javile su spekulacije da je njihov odnos postao više od poslovnog i prijateljskog, ali dvadesetpetogodišnji glumac tvrdi da je sve bila samo dobra gluma. U iskrenom razgovoru za magazin „Hello!“ on otkriva svoja osećanja posle pobede i njegove životne ambicije, ističući da nikada javno ne govori o svojoj emotivnoj partnerki jer mu je ona sigurno utočište iz koje crpi snagu za sve što radi.

Da li vam je bilo bitno da u takmičenju imate partnerku sa kojom se dobro razumete? – To je u ovoj emisiji bilo presudno, pored toga koliko si talentovan i koliko si spreman da se trudiš. Neki takmičari nisu imali dovoljno dobre, strpljive i mentalno jake partnere, što ih je koštalo ispadanja. Ja sam imao neverovatnu sreću da sam plesao sa Marijom. Mi smo se odlično uklopili, prvo fizički, a potom smo uspeli da napravimo i izuzetno dobru mentalnu konekciju.

Spekuliše se da je tokom takmičenja vaš odnos postao više nego prijateljski?
– Da se to desilo, sigurno ne bismo mogli da sakrijemo. Nas je samo produkcija jako dobro spojila jer zračimo ljubavlju, a svaki ples, od jedanaest, koliko smo odigrali, bio je svojevrsna ljubavna priča. Za mene je ples kao i gluma, svaka igra je nova priča, uglavnom ljubavna. Ta naša uverljivost je verovatno doprinela da počnu da nas spajaju.

Jeste li zapostavili devojku zbog takmičenja?– Imao sam malo vremena za privatni život, negovao sam ga u skladu sa mogućnostima. Nisam bio usredsređen samo na ples tokom takmičenja već sam svakodnevno imao i obaveze u pozorištu. Imao sam dve premijere, „Slavnu Florens“ u Ateljeu 212 i „Moj život“ u pozorištu „Boško Buha“, a sada sam počeo da pripremam Šekspirov komad „San letnje noći“, koji je kapitalno delo svetske književnosti. Čast mi je da imam priliku da glumim u takvoj predstavi. Taj tempo mi je prijao i sada će verovatno nastati period depresije kada obaveze prestanu, ali, srećom, dolazi leto i vreme za odmor.

Ostatak intervjua pročitajte OVDE

Intervju: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Mirko Tabašević, Life Content