Tara Simov
Svet

19 Decembra, 2021 13:00

Ivan Mitić otkriva jezive detalje o Tari Simov!

Tara Simov tvrdila je kako su svi njeni snimci na kojima se navodno drogira montirani i lažni, međutim Ivan Mitić, bivši vlasnik kafana i diskoteka po Srbiji, tvrdi suprotno.

Naime, na promociji Tarine pesme, koju je pravila na jednom prestoničkom splavu pred ulazak u „Zadrugu“, Mitić tvrdi da je molila ljude za crtu kokaina.

Ivan Mitić otkriva jezive detalje o Tari!

Tara Simov je na promociji svoje pesme sve ljude smarala da joj daju kokain. Kada joj je nestalo, išla je od čoveka do čoveka da pita da li ima nešto. ona ne može bez toga. Imam njene pozive i skrinšotove gde je zvala ljude. Toliko o tome da se ne drogira– rekao je Mitić, koji je pozvan da uđe u rijaliti, za Svet.

Tara Simov i Ša

ATA/IMAGES

-Da se Tara ne drogira znao je i Nenad Aleksić Ša, koji je pokušao da je skine sa tog zla. Ona mu je tvrdila da to ne koristi, ali s obzirom na njegove godine i iskustvo, bio je i te kako svestan svega. Imao je najbolju nameru, a to je da je skine sa narkotika– kaže izvor blizak Tari.

Društvenim mrežama kružili su snimci Simove na kojima priznaje da koristi kokain, kasnije je iste osporavala i pričala kako je to sve namešteno i da se ona ne drogira.

Tara Simov Zadruga

Rajko Ristić

-Ja sam inače jako nadrogirana, pošmrkala sam 10 grama ko*aina za 24 sata, imala sam nezaštićene polne odnose bez prezervativa i sada smo kupili pilulu za dan posle– rekla je Tara na jednom od snimaka.

Pročitajte: Tarin bivši ulazi u Zadrugu, preti da će izneti sve njene tajne?

AUTOR: Katarina Bogavac

FOTO: Rajko Ristić