Ivana Dudić raskinula veridbu
Svet

December 9, 2022 17:00

By

Ivana Dudić raskinula veridbu: Ljubavnom krahu prethodila strašna nesreća

Ivana Dudić raskinula veridbu, šta se zapravo desilo

O ljubavnom životu Ivane Dudić ne zna se mnogo, a početkom oktobra 2021. godine pisalo se da su glumica i njen dečko doživeli nesreću tokom izleta na planini Rtanj.

Pročitajte: Samo za najsmelije – Ivana Dudić izdominirala na crvenom tepihu, za njenom haljinom se svi okreću (foto)

ATA images

Odmah po nezgodi, Ivana je dala izjavu koju su preneli mnogi mediji, kako se ništa strašno nije dogodilo i da je razlog njena nesmotrenost, ali da su oboje dobro. Nakon toga više se nije oglašavala na temu emotivnog života, a sa dečkom se nije pojavila ni na jednom događaju, niti je objavljivala zajedničke slike na društvenim mrežama, što je iznenadilo mnoge. Zato niko nije znao da je Ivana verena. Kako se u tišini verila, tako je i okončala vezu – bez mnogo pompe.

Kako piše “Kurir” Ivana je već neko vreme singl.

Pročitajte: Kakva fotografija – Ivana Dudić blista sa BEBOM U NARUČJU, svi su presrećni (FOTO)

Foto: ATA image

– Njih dvoje su bili zajedno godinu i po dana. Od prvog trenutka su znali da je to to. Čak su se i verili. Veza im je bila intenzivna i svi koji ih poznaju mislili su da su zajedno mnogo duže nego što zapravo jesu. Međutim, emocije su se ugasile, pa su odlučili da je najbolje za oboje da svako krene svojim putem. Ona će uvek biti tu za njega, kao i on za nju, jer su odlučili sa ostanu u prijateljskim odnosima – navodi dobro obavešten izvor.

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: ATA images