Star

8 Februar, 2021 11:00

Ivana Hurricane i Volkov KRIJU vezu?!

Priče i tračevi o navodnoj vezi članice grupe Hurricane Ivane Nikolić i fudbalera Vladimira Volkova ne prestaju, iako je pevačica negirala da su njih dvoje u vezi. Priča o njih dvoje se toliko zahuktala da je Ivana navodno morala da pobegne na Karibe, od svega.

Kriju vezu

Takođe, pojavila se i najnovija informacija, pa neimenovani izvori tvrde da je Ivana demantovalu vezu „zato što je Volkov rekao da bi trebalo da se kriju”.

Njihova veza je od starta bila strastvena ali je on forsirao da se kriju jer navodno ima loše iskustvo sa medijima. Viđali su se po nekim skrivenim mestima, ali je Ivani sve to postalo naporno. Sa devojakama iz grupe, Ksenijom i Sanjom, skoro pa u danu odlučila je da kupi kartu i ode na mesto gde njih tri često borave. Verujte, trenutno uživa i ne razmišlja o Vladimiru, a on neka se zapita da li je prokockao šansu – rekao je neimenovani izvor i dodao da lepa pevačica sada razmišlja samo o predstojećim poslovnim obavezama, pišu Blic i Mondo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Nikolic (@ivana_boom_nikolic)

Bliži se vreme tamičenja za „Pesmu Evrovizije“ i ako sve bude okej održaće se sve po planu, a imaju još dosta toga da urade. Trenutno su i Ivana i ostale članice grupe fokus stavile samo na pesmu, koreografiju, kostime i ostalu organizaciju – zaključio je ovaj izvor.

FOTO: INSTAGRAM/ INSTAGRAMPRINTSCREEN