Star

10 Maja, 2021 11:00

Ša izlazi iz „Zadruge” zbog OBRAČUNA sa Ivanom! Ovaj SUSRET svi iščekuju!

Supruga Nenada Aleksića Ša, Ivana, nedavno je reperu poslala papire za sporazumni razvod braka. Ša je tom prilikom potpisao punomoć advokatu, ali do kraja „Zadruge“ bi morao da dobije poziv za ročište.

Ivana i Ša oči u oči!

Prema pisanju domaćih medija, Nenad bi navodno u ponedeljak trebalo da izađe iz „Zadruge” kako bi se na sudu obračunao sa još uvek zakonitom suprugom Ivanom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

Nenad izlazi iz Bele kuće da se suoči s Ivanom na sudu. To je trebalo da se desi još u sredu, ali je pomereno za ponedeljak. Njih dvoje će konačno da se nađu oči u oči pred zakonom i da pokušaju sporazumno da se razvedu – otkriva izvor blizak paru za Srpski telegraf i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana (@_ivv_)

Mnogo se polemisalo oko toga da će Ivana reperu sve da uzme, a i on sam je kukao u rijalitiju da se plaši da će supruga da mu potroši sve pare s računa. Međutim, istina je da nju ne zanimaju njegove pare, koje ceo život skuplja na računu i ima pozamašnu sumu. Trenutno je zanima samo salon, koji je dobila od Nenada u braku, ali koji sama vodi i zarađuje od njega. Verovatno će na sudu doći do ravnopravne podele imovine, ako se slože oko sporazumnog razvoda, ali ono na čemu će Ivana sigurno insistirati je stan na Fontani, u kome su zajedno živeli i iz kog se nedavno iselila – zaključio je izvor.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ