svet

March 19, 2016 09:15

By

Ivana Peters: Evrovizija me više ne zanima!

ivana-peters
Ivana Peters poslednjih nedelja u centru je pažnje zbog šou-programa „Tvoje lice zvuči poznato“ i kao autorka pesme „Godbye“, koju će pevati Sanja Vučić na Evrosongu u Stokholmu. I dok mnogi žale što nekadašnja članica Tap 011 neće predstavljati Srbiju na Evroviziji, Ivana kaže da je tamo verovatno nećemo gledati ni kao člana srpskog tima.

“Nisam ni razmišljala o Evrosongu dok me nisu pozvali i tražili da napišem pesmu. Drago mi je što će se moja pesma sada čuti i van granica naše zemlje i što je peva neko kao što je Sanja. Ali moje obaveze oko Pesme Evrovizije su završene u trenutku kad sam napisala pesmu. Naravno, dajem sve od sebe da pomognem i preko toga. Tu sam za Sanju za sve što treba, u vezi s nastupom i slično. Nisam sigurna da li ću ići u Stokholm jer ne znam da li ću uspeti da uskladim sve obaveze. Volela bih da mogu da budem tamo u maju, ali videćemo još”, rekla je Petersova za Stars.

Pesma „Goodbye“ predstavljena je naciji u subotu 12. marta na RTS i odmah je postala hit. Visoko se kotira na svetskim kladionicama, svi su oduševljeni Sanjom i kvalitetnom kompozicijom.

“RTS je tražio da napravim tekst i na engleskom i na srpskom, a posle je odlučeno da pesma mnogo bolje zvuči na engleskom. I meni se takva više dopada”, priča Ivana, koja je sada najviše posvećena snimanju emisije TLZP.

Kaže da joj pripreme ne padaju teško iako je prošle godine doživela srčani udar na snimanju emisije.

“Sve je u redu što se mog zdravlja tiče. Redovno odlazim kod lekara na kontrole i vodim računa o sebi. Taj ružan period je sada iza mene”, optimistična je pevačica.

IZVOR: kurir.rs

FOTO: svet