Ivana Selakov i Ceca Ražnatović zajedno
Svet

October 10, 2022 20:45

By

Trenutak kada je konačno shvatila ko je ona: Trauma Ivane Selakov u koju je upletena i Ceca Ražnatović

Ivana Selakov i Ceca Ražnatović zajedno na koncertu 

Popularna pevačica Ivana Selakov može da se pohvali da je otpevala preko 3.000 pesma kao prateći vokal, brojnim muzičkim zvezdama pre nego što je otpočela solo karijeru u kojoj joj je kako je jednom prilikom sama priznala, mnogo pomogla koleginica Svetlana Ceca Ražnatović.

Pročitajte: Nakon 10 godina karijere – Ivana Selakov rastužila fanove ovom porukom (FOTO)

Pevačica koja se našla u centru skandala zbog sukoba s Acom Lukasom oko dueta “Svatovi” čiji je spot skinut s Jutjuba, kako kaže, stekla je veliko iskustvo, a situacije koje je doživela sa kolegama će pamtiti ceo život.

Pročitajte: Ceca Ražnatović majci platila podmlađivanje – Pogledajte kako sada izgleda Mira Veličković (foto)

Ata images– Radila sam sa Sergejem Ćetkovićem, onaj album ‘Pogledi u tami’, to je bilo prelepo. Marija Šerifović, njen koncert ali kasnije i Evrovizija, zaista nezaboravno iskustvo… Ceca takođe, na Ušću, sto hiljada ljudi, to je nenormalna trema, ali je uvek bilo super. Jelena i ja smo pevale te prateće vokale, ali sa nekim solo deonicama, nije svejedno zaista. Bila sam sa Dadom Topićem na Jazu, a pored nas su bili Rolingstonsi, zaista scena za pamćenje. Što se tiče treme, imam je prilikom svake uživo emisije, jer nikada ne znam šta može da mi se desi sa glasom, da uspem sve da izvučem kako treba… Godinama kuburim sa alergijom i onda se uvek brinem kako ću da iznesem neku pesmu – odgovorila je Ivana.

Pročitajte: Ivana Selakov završila na LEKOVIMA – Ne može da se OPORAVI od svađe sa Lukasom

Ivana Selakov

Rajko Ristić

Jedna od situacija koje će pamtiti ceo život, bio je deo koncerta Svetlane Cece Ražnatović, kada je bila prinuđena da peva pesmu umesto nje, a kako kaže, ona joj je uvek davala vetar u leđa.

– Sa Cecom na koncertu, duvao je neki nenormalni vetar, nosio je sve pred sobom i stalak i mikrofone, nije uspela da peva u isto vreme da drži haljinu, te sam u jednom momentu pevala umesto nje dok je ona otišla da se presvuče. Bila sam Ceca na pet minuta, simpatičan trenutak… Njoj sam večno zahvalna, što zbog iskustva, što zbog moralne podrške, samo jedna reč je njena bila dovoljna da izguram sve… Mnogo mi je pomogla – rekla je Ivana Selakov u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images