Ivana Šopić
Svet

25 Decembra, 2021 17:00

Ivana Šopić OTKRILA: Dalila je trenutno najveći GUBITNIK, ali sve će se okrenuti! Evo šta se sprema!

Ivana Šopić bila je učesnik treće sezone „Zadruge“ , dok je sada, u petoj, dobila priliku da vodi ovaj program i, kako kažu gledaoci, super se snašla. S druge strane, započela je privatan biznis, pa je prošlog vikenda u centru Beograda sa prijateljem otvorila noćni klub. U ekskluzivnom intervju otkrila nam je pravo stanje iz Zadruge.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Šopić (@sopicka_)

Ivana Šopić OTKRILA: Dalila je trenutno najveći GUBITNIK, ali sve će se okrenuti!

Da li si očekivala posao na Pinku posle rijalitija?

-Nisam mogla ni da pretpostavim da će se ovo desiti. Toliko je učesnika prošlo kroz rijaliti, a samo nas nekoliko je dobilo priliku za posao. Ipak, biću neskromna znala sam da sam za velike stvari i da mogu mnogo toga da iznesem i ponesem. Kad me nešto interesuje, dajem sto posto sebe.

U trećoj sezoni si bila u vezi sa Janjušem i Stefanom av je osećaj kda ulaziš u rijaliti i vodiš program?

-Bilo mi je čudno prvu emisiju. Prvo, jer sam tamo živela deset meseci. ali ovo je drugačiji ugao gledanja. Samo želim profi i objektivno da uradim posao i mislim da to savršeno radim. Mislim da uopšte nisam pristrasna!

Jeste li bili u kontaktu posle treće sezone?

-Nismo imali kontakt. Nema zle krvi među nama. Posle rijalitija svako je krenuo na svoju stranu!

Ali sa trećim bivšim Filipom Đukićem si i dalje u kontaktu?

-Tako je, bio mi je i na otvaranju lokala. Po tome vidiš da sam dobra bivša devojka. Jer da je drugačije ne bi došao! Zaboravili smo da smo bili zajedno. Nabacivao mi je svoje drugare, imao je ulogu provodadžije.

Da li misliš da će Kariva veza sa Jovanom misicom da opstane?

-Ovo im je neka vrsta testa. Ljubav, ako je prava, može da ostane i opstane i u slučaju kada su dvoje razdvojeni. Ja im želim svu sreću!

Maja i Janjuš se i dalje vole! Uzela je Cara od Dalile samo da bi dokazala da je alfa ženka!

Kako ti se čini Janjušev odnos sa Majom?

-Janjuš i dalje voli Maju kao i ona njega. Ja sam prisustvovala momentima gde ona ne može da ga gleda u oči duže od dve sekunde, vide se velike emocije. Oni nisu ravnodušni jedno prema drugom. Njihova ljubav se nastavlja, kod njih se to unutra oseća. Videla sam više puta kako se gledaju, što kamera u nekim situacijama ne može da zabeleži.

Kako ti se čini Maja? Zašto je sa Filipom ako voli Janjuša?

-Maja uživa u tituli alfa ženke. Ona je bila svesna da će samim preotimanjem svog momka Filipa od Dalile biti najdominantnija u kući! Maji je veza sa Carem ego punjač. Vidim ja tu zaljubljenost i veliku strast, ali to ne može da se poredi sa Janjušem i emocijom koja postoji kod njih.

A da li kod tebe još ima emocija prema Janjušu?

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Šopić (@sopicka_)

-Ravna linija. Između nas nema netrepeljivosti, sa njim mogu da se našalim u rijalitiju.

Kako ti se Dalila čini?

-Ona je trenutno najveći gubitnik, što ne znači da će takva izaći kad se sve završi. Ona je sve uložila u taj rijaliti, stavila na kocku takoreći. Ali nije se predala, jaka je žena, staće na noge. postoje kvarniji ljudi od nje. Kvarnoću mogu intuicijom da prepoznam, i retko kad grešim.

Je l’ Dejan voli Dalilu i dalje?

-On je baš voli onako kako bi ja volela da mene neki muškarac voli. Njegova ljubav je prava. teško da će je preboleti!

ivani preti oženjeni fudbaler

Bojan Vuković

Ko ti je najveći šmeker i džetlmen u rijalitiju?

-Marko Osmakčić je mnogo obećavao na ulasku, ali je degradirao sebe ulaskom u odnose sa svakom devojkom koja je pristala. Za reputaciju bi mu bilo najbolje da je ostao poznat po druženju sa Stanijom, a ovako je sebe kao muškarca stavio u nižu klasu.

Iva Grgurić,Milica Kemec, Jelena Pešić bile su sa tobom u istoj sezoni rijalitija i sve ste postale voditeljke. Da li se družite privatno?

-Imamo drugarski odnos, ne ispijamo kafe. Čujemo se povremeno. Najbolja sam sa Ivom, a ironija života je ta što imamo dva zajednička bivša dečka Filipa Đukića i Stefana Karića. A nas dve super.

Tvoje koleginice sve su posle rijalitija menjale opis, Iva facu, Milica nos, Jelena zube, a ti?

Ivana Šopić

Rajko Ristić

-Ja sam uvećala grudi, ali zato što je bilo vreme za remont. Estetske korekcije sam radila kao mlađa, to su bili hirovi. Sad su mi ambicije drugačije, ulažem u drugačije stvari.

Miloš Biković u poslednje vreme daje priliku mladim, neafirmisanim glumicama. Ti njega poznaješ preko bivše devojke. Da li bi ti prihvatila ponudu?

-njega poznajem od ranije. Njegova tadašnja devojka je trenirala kod moje prijateljice. Fin je, kul lik. Što se tiče glume, imam iskustva, tako da bih prihvatila ponudu. Na televiziji B92 se skoro dve godine emitovala serija u kojoj sam glumila. Ako bih dobila ponudu, naravno da bih se odazvala.

Kako ti se čini Ša? Je l’ misliš da će se pomiriti sa Tarom?

-On je iz Zadruge 4 izašao kao najveći gubitnik, imao je loše postupke. Ironija je da kod njega nikad nisam videla zlo iako je mnogo zla ženi naneno. Okarakterisan je kao jedan od najlošijih, ali kod njega nisam videla kvarnu crtu. Tara još uvek voli Mateju. Ograđuje se od Ša maksimalno. On je izjavio da nije ravnodušan prema njoj, iskren je. Tara je sto puta rekla da se kaje, on isto može da se ogradi ali to ne radi.

Tvoja mama nije bila presrećna kako si se predstavila u trećoj sezoni. Šta sada kaže?

-Sada je najsrećnija. Verovala je u mene. Posle mog rijalitija je doživela neku vrstu razočarenja jer misli da sam mogla sebe bolje da predstavim i da sam unutra pokazala najgore od sebe, ali sad jhe videla da može da bude ponosna. Kaže konačno sam lepo obučena i ne vidi mi se gu*ica. drago joj je da me vidi kao poslovnu ženu, a ne svađalicu u rijalitiju.

Nego, je l’ imaš ti dečka?

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Šopić (@sopicka_)

-Tek se bacam u promet. Valjda mi se dečko neće naljutiti!

Tvoje kolege kažu da često dobijaju pretnje od gledalaca. Je l’ imaš i ti taj problem?

-Dobijala sam pretnje i posle „Zadruge“ U kojoj sam bila i sad dok vodim. To su fanatici, nisu, da tako kažem, obični gledaoci. Obično sada prete jer su procenili da ne voli njihovog favorita. Ali mišljenja im se menjaju, jedan dan stignu najviše pohvale, a već naredni put uvrede da nema dalje. One klasične, kad hoćeš da uvrediš ženu, pa kažeš da je ku*va, ružna, ovakva, onakva. Bil je par nekih pretnji smrću, ali ništa od toga ne shvatam ozbiljno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Šopić (@sopicka_)

 

 

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ/BOJAN VUKOVIĆ/INSTAGRAM