ivani preti oženjeni fudbaler
Star

17 Oktobra, 2021 15:00

Ivani PRETI oženjeni fudbaler! „Napraviću ti PAKAO od života! Dosta si me DRIBLALA!”

Ivana Šopić trenutno je slobodna devojka i posvetila se voditeljskoj karijeri, ali već dve nedelje prolazi kroz pravu agoniju. Kako saznajemo, na nju je bacio oko oženjeni fudbaler koji je upoznao u jednom izlasku i toliko je odlepio za njom, da je počeo da joj preti kada ga je ona odbila.

Ivani preti oženjeni fudbaler!

Ivana je upoznala tog fudbalera u jednom izlasku pre mesec dana, i on je odmah pokazao simpatije prema njoj. U pitanju je dečko koji ima 27 godina, oženjen je i ima dvoje dece, vrlo je poznat i uspešan, ali igra preko. On je pre mesec dana bio u Srbiji sa porodicom, kada je upoznao Ivanu. Cele noći joj se udvarao, a sutra je našao njen broj i počeo da joj piše. Ivana mu je odgovorila na nekoliko poruka i bila je vrlo direktna da ne želi ništa da ima sa njim, da ga poštuje, ali da je ne zanima da ulazi u dublji odnos. Nije se nadala da će on biti bahat i da će čak i da joj preti – priča izvor Stara blizak Ivani i dodaje:

Nakon što je prestala da mu piše, on je počeo da joj šalje poruke: Šta si ti umislila, da sa mnom možeš tako da se igraš i da me driblaš? Meni se retko koja devojka dopadne kao ti, imam želju da budem sa tobom! Jesi li svesna da mogu da ti ozbiljan pakao napravim, ako ne budeš odgovorila, i bila sa mnom! Ivana je bila u šoku šta joj on šalje, smatrala ga je za ozbiljnog sportistu, i porodičnog čoveka. Iznervirala se baš i napisala mu je da ako joj bude još jednu poruku poslao, pogotovo pretećeg sadržaja, da će on da vidi šta je pakao od života i da će sve da objavi javno da i njegova žena može da vidi sa kim je u braku. Od tada joj nije pisao, ali možda čeka da se ona malo ohladi, pa krene opet u napad – završava izvor.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ