Izdanje Ane Bekute
Svet

January 17, 2023 21:00

By

Ana Bekuta ponovo u belom: Ko je novi izabranik popularne folk dive FOTO

Izdanje Ane Bekute oduševilo 

Na snimanju novih emisija Zvezde Granda, članovi žirija viđeni su u sjajnom raspoloženju i nikad boljim izdanjima. Jedna od članica sjajne petorke, Ana Bekuta, oduševila je svojim novim pojavljivanjem i to neobičnim stajlingom kakav nije ponela duže vremena.

Pročitajte: Ničega se ne stidi – Ana Bekuta se skinula u kupaći i pokazala svaku nesavršenost na telu (foto)

Rajko Ristić

Ana Bekuta u belom – bio je modni krik a zbog ovog naslova mnogi su pomislili da je diva ponovo stala na ludi kamen. Ipak, stvarnost je malo drugačija. Popularna pevačica samo se sredila za snimanje novog serijala odabravši kompletan autfit u beloj boji ne bi li privukla na sebe veliku pažnju ispred stidija Grand televizije.

Pročitajte: Bura u porodici, razvod uništio san – Ana Bekuta otkrila šta misli o bivšoj snaji

Foto: Rajko Ristić

Pevačica koja broji najviše uspeha u Zvezdama Granda oduševila je modnom kombinacijom iako je u ovakom izdanju ne viđamo često, pogotovu nakon Mrkine smrti.

Mnogi su pomislili da je za ovo zaslužan neki novi muškarac ili neka nova energija ali od toga, po svemu sudeći, nema ništa.

Pročitajte: Ana Bekuta presekla – Dosta joj je tuge, hoće malo da živi (foto)

Foto: Rajko Ristić

Ana Bekuta je, kako i znamo još uvek sama, odana svom partneru a da li će joj se ikada desiti ljubav kakvu je imala sa pokojnim Mrkom, javnost u to čisto sumnja.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić