Ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić svet novine svet portal
Svet

May 17, 2023 19:30

By

Bol zbog izdaje najmilijih: Anđeli Jovanović kosa pobelela od brige i stresa FOTO

Izgled Anđele Jovanović drastično se promenio

Ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić mnogo pre okončanih studija oprobala se i u glumačkom pozivu. Mlada umetnica Anđela Jovanović odigrala je malu ulogu u seriji “Moj rođak sa sela”, a budući da se tokom vremena ona dosta fizički promenila gotovo da niko tu devojku iz serije, oblog lica i tankih usana ne može da poveže sa ovom u koju je ona u međuvremenu izrasla.

Pročitajte Sve je počelo davno, niko nije obraćao pažnju – Gagi Jovanović se bori protiv teške bolesti

ATA images

Izgled Anđele Jovanović, tačnije plava kosa, prvo je što se primeti kada se pogledaju fotografije dramske umetnice iz tinejdžerskog perioda.

Pročitajte Gagi Jovanović – Pohlepa je virus koji nas je obuzeo pre ovoga, ovo je samo neki sledbenik

Poredeći stare slike sa novim zaključuje se da je Anđela sa 15 godina, koliko je prilikom snimanja serije imala, preferirala farbanje kose skroz u plavo. Danas ona nosi prirodnu boju prošaranu svetlim pramenovima i čini se da publika daleko više voli da je vidi u novom izdanju piše Story.

Pročitajte Tri godine su čekali ovaj dan: Dragan Jovanović i Branka Pujić plaču od sreće, ćerka jedinica potvrdila divne vesti FOTO

Po mišljenju mnogih ona sada izgleda prirodno, dok je kao plava bila potpuno druga osoba. Izgled Anđele Jovanović evidentno je mnogo drugačiji nego kad je bila mlađa. Ipak, smeđa kosa je pun pogodak.

Podsećanja radi, mlada glumica i naslednica poznatog glumačkog para potvrdila da staje na “ludi kamen.“ Domaći mediji ovom prilikom otkrivaju da su njeni roditelji, Branka Pujić i Gagi emotivno primili ovu vest te ozareno iščekuju veliko slavlje. Nakon skoro tri godine veze, glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš zakazali su svadbu za jun, saznaje „Blic“.

– Tačno je da se udajem, ali sam tužna što je to neko meni blizak otkrio jer sam želela da to sačuvam od očiju javnosti. Hvala na lepim željama, ali o privatnom životu ne želim da pričam – rekla je Anđela.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images