Izgled Ane Bebić
Svet

October 27, 2022 09:00

By

Da li je preterala: Ana Bebić poklekla, evo kako izgleda posle estetske operacije FOTO

Izgled Ane Bebić drugačiji nego s početka karijere

Kada se 2008. godine prijavila za muzički rijaliti “Operacija Trijum” Ana Bebić izgledala je potpuno drugačije. Nestašni devojčurak, neverovatne energije i harizme dospeo je u prvi plan a da poseduje specifičnu lepotu, po kojoj se i tad isticača primetili su i tadašnji članovi žirija, učesnici. Publika koja ju je upoznala putem ovog talent show-a ubrzo ju je poglasila najlepšom ženom u Hrvatskoj.

Pročitajte: Kupaći Ane Bebić za smele i odvažne – Pevačica ponosno na plaži posle drugog porođaja, ništa nije sakrila (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_)

Anina lepota i šarm učinili su svoje i kada je upoznala producenta Filipa Miletića koji je za nju i Severinu napravio hit “Italijana”. Kraj hitmejkera provela je nekoliko godina a onda se zaljubila u Ivana Đolića IT stručnjaka sa kojim ima dva preslatka sina. Porodičan život mnogo toga lepog doneo je Bebićevoj, ostvarila se u ulozi supruge i majke i po mišljenju mnogih živi život iz bajke. Nažalost, zbog porodice sa muzikom je ona nakratko morala da prekine, ali se nedavno vratila sa još boljim pesmama i spotovima, ali izmenjenog izgleda.

Pročitajte: Dugo ih je krila od javnosti – Ana Bebić konačno pokazala sinove, evo na koga dečaci liče (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_)

S obzirom na lepotu kojom ona raspolaže i može da se pohvali, sve je začudila Anina odluka da uradi korekciju na nosu. Ne zna se tačno kakvu intervenciju je lepa Hrvatica uradila ali čini se da je njome ona potpuno promenila lični opis. Slika koja tome svedoči privukla je veliku pažnju javnosti i komentare koji su bili podeljeni, piše portal “Story!”

Dok su jedni smatrali da je novi izgled Ane Bebić popularni trend u svetu i da je normalno da kao javna ličnost ona ide u korak s tim, drugi su pak prokomentarisali da joj to nikako nije trebalo. Bilo je i onih koji su čvrsto stajali iza toga da je Ana za slikanje samo iskoristila filter sa “Instagrama” i da do nikakve intervencije nije došlo.

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY

FOTO: Instagram