Izgled Dekija Pantelića svet novine svet portal
Svet

May 17, 2024 10:15

By

Dao je sve od sebe: Ovako danas izgleda Deki Pantelić nakon teške borbe s bolešću FOTO

Izgled Dekija Pantelića skroz drugačiji

Izgled Dejana Pantelića promenio se zbog bolesti koja je uticala na život poznatog voditelja i navela ga da u poslednje vreme značajno manje bude u javnost. Baš zato mnoge interesuje kako Dejan Pantelić nakon svih zdravstvenih izazova danas izgleda.

Izgled Dekija Pantelića svet novine svet portal

Instagram

Izgled Dekija Pantelića – Godine su učinile da sija neverovatnom harizmom 

Prilika da to otkriju ukazala se svima koji prate voditelja na društvenim mrežama budući da je objavio fotografiju na kojoj posećuje svog frizera.

Pročitajte Uz nju je pobedio – Ova lepotica je supruga Dekija Pantelića  (foto)

Voditelj je očigledno bio u dobrom raspoloženju i to je ohrabrujuća vest za sve koji brinu za njegovo zdravlje, ali ima onih koji istovremeno brinu da su ga komplikacije izazvane zdravstvenim stanjem slomile.

Izgled Dekija Pantelića svet novine svet portal

Foto: Insatgram

Izgled Dekija Pantelića – Harizma koja je opstala i nakon svih terapija, osmeh razoraužava

Kada je 2012. godine zdravstveno stanje Dejana Pantelića narušio kancer na krajnicima, cela porodica prošla je kroz težak period.

Pročitajte: Bila je uz njega u najtežim životnim trenucima – Ovo je supruga Dejana Pantelića koju skoro nikada nemate prilike da vidite (FOTO)

Voditelj je vodio tešku i neizvesnu bitku iz koje je posle niza uspona i padova izašao kao pobednik, uz podršku svoje supruge Mione i ljubav sina Vukašina i ćerke Lane. 

Izgled Dekija Pantelića svet novine svet portal

Instagram

Ipak, zdravstveno stanje Dejana Pantelića ponovo je narušeno i 2022. godine. Iako je situacija daleko lakša nego pre deset godina, Deki je bio hospitalizovan zbog upale slepog creva, a operacija je bila neizbežna. Bolest Dejana Pantelića i sve sa čim je morao da se izbori morali su da se odraze na njegovo opšte stanje ali dobro je što je voditelj sve ovo vreme bio pozitivno nastrojen u svojoj borbi i to ga je sasvim sigurno i održalo da u njoj istraje, piše “Story!”

Pročitajte Potresno! Deki Pantelić saopštio tužne vesti – Došla su na naplatu sva zračenja i hemioterapije

– Pre šest dana zaboleo me je stomak, imao sam perforaciju slepog creva, sve je uspešno sređeno. Sve je okej, hvala svim zaposlenim u Urgentnom centru, sestrama, doktorima, hirurzima. Pre desetak godina lečio sam se u inostranstvu i razmišljao da li će naš pacijent imati da se leči u takvim uslovima, kao u Nemačkoj. Ovo je dobro, kada čovek dođe ovde, on ozdravi ‒ rekao je Deki krajem marta ove godine.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images