Izgled Dragane Kosjerine
Svet

March 6, 2023 11:30

By

Dragana, šta ti se desilo? Isplivale fotografije sa početka voditeljkine karijere, najradije bi ih zapalila FOTO

Izgled Dragane Kosjerine oduvek mami muške uzdahe. Voditeljka tek završenog izbora za pesmu Evrovizije još jednom je oduševila svojom profesionalšću ali i nesvakidašnjom lepotom tokom prethodnih nekoliko dana.

Pročitajte: Jedna je od najlepših dama javne scene – Ovo je Dragana Kosjerina bez šminke, šokiraćete se FOTO

Izgled Dragane Kosjerine

Instagram

Mnogi je smatraju za najlepše tv lice, a retko ko zna kako je Dragana započela profesionalnu karijeru. Voditeljka je na malim ekranima prisutna nešto više od deset godina, a fotografije koje su isplivale sa početka njene karijere govore u prilog njenoj vanvremenskoj lepoti.

Pročitajte: Liči na dom neke umetnice – Stan Dragane Kosjerine je drugačiji od svih koje ste do sada videli

Izgled Dragane Kosjerine

Foto: Instagram

Mnogim ženama ovo nikada ne bi pošlo za rukom, međutim njoj jeste. Naime, izgled Dragane Kosjerine se gotovo ništa nije promenio iz perioda kada je bila urednik i voditelj na Sport Klubu. Iskonska lepota koja krasi voditeljku i tada je bila jedna od glavnih tema, međutim, ono o čemu se sada priča je da je i nakon dvanaest godina ona odolela uticaju vremena.

Izgled Dragane Kosjerine uspešno odoleva novim metodama negovanja i ulepšavanja

Izgled Dragane Kosjerine

Foto: Sport Klub printscreen

Kosjerina je dokaz da se lepota može negovati potpuno prirodno i neinvazivno, bez ikakvih filera, filtera i hijalurona. Voditeljkini fanovi primetili su da je jedina razlika na starim fotografijama decentnija šminka koju je sada zamenila scenskom jarkom. Ona ne samo da izgleda kao da joj godine ništa ne mogu, već je u eri estetskih korekcija sačuvala svoju prirodnu lepotu, što njeni obožavaoci posebno cene.

Pročitajte: Dragana Kosjerina okrenula leđa vereniku – Prizor sa letovanja zapalio internet (FOTO)

Izgled Dragane Kosjerine

Foto: Sport Klub printscreen

Posle 12 godina Dragana se može pohvaliti zavidnom karijerom na Javnom servisu Srbije, ali i izgledom devojčurka koji ponosno nosi i prkosi godinama. Mnoge dame željno iščekuju njene bjuti i modne savete jer se čini da lepa voditeljka u tim segmentima nikada ne greši.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Ata images