Svet

February 18, 2023 11:15

By

Nekada su za njom svi uzdisali, danas je otekla, sede kose i umornog lica: Elena Karaman neprepoznatljiva FOTO

Izgled Elene Karaman mnoge je zabrinuo

Verica Rakočević našla se u Predsedništvu Srbije u četvrtak 15. februara kako bi je Aleksandar Vučić odlikovao za zasluge u oblasti modnog dizajna, zlatnim ordenom prvog reda. Modnoj kreatorki podršku iz prvih redova pružili su suprug Veljko Kuzmančević i ćerka Elena Karaman koja se ne pojavlju je često u javnosti ali kad god to učini privuče veliku pažnju svih prisutnih, posebno pripadnika sedme sile.

Pročitajte: Naziv će vas iznenaditi – Elena Karaman pokazala unutrašnjost nove kuće a tek kakvo joj je ime dala FOTO

Izgled Elene Karaman

Foto: Boško Karanović Story

Bivša supruga Jugoslava Karića otkako je stavila tačku na njihov brak povukla se u medijsku ilegalu i uživa u svojoj kući na Kosmaju koju je uredila po svojim shvatanjima. Društvo joj pravi novi izabranik Dušan Reljin, fotograf, ali da se izgled Elene Karaman ne menja sa godinama sada smo se uverili. Zato ni ne čudi što se muškarci i dalje okreću za njom. Primetili smo da svako sa kim je popričala tokom neoficijalnog dela dodele ordenja pohvalio njen fizički izgled.

Izgled Elene Karaman nije se u mnogome izmenio tokom svih ovih godina. Iako se u međuvremenu ona stilski primirila, a njen pogled na modu znatno se promenio u odnosu na dane kada je bila zastupljenija u javnosti, kombinacija u nijansama lila i bele koju je odabrala za ovu posebnu priliku, takođe je bila i te kako primećena. Uostalom retko ko je i posumnjao da će ona biti sa ukusom i stilom odevena imajući u vidu da su njeni izbori oduvek bili pozitivno ocenjeni od strane modnih znalaca.

Pročitajte: Komšije u STRAHU od Elene Karaman – Pali vatru ispred imanja, ljudi beže od nje

Izgled Elene Karaman

Foto: Boško Karanović Story

– Činjenica je da što sam više radila na sebi iznutra, bilo mi je sve manje bitno da se kitim spolja. Danas ću naći hiljadu svrsishodnijih, da ne kažem humanijih načina da potrošim veliku količinu novca nego da ga uložim u neki preskup modni detalj – izjavila je jednom prilikom Elena na temu svoje radikalne transformacije na mnogim poljima.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Instagram