Izgled Emine Pašović
Svet

June 7, 2023 09:26

By

Emina Pašović je zahvaljujući estetskom hirurgu druga žena: Evo koliko je platila da bi postala lepotica

Izgled Emine Pašović potpuno je promenjen

Emina Pašović na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima bi retko ko mogao da je prepozna. Iako je bila jedna od retkih prirodnih učesnica Zadruge, izgled Emine Pašović se zahvaljujući estetskoj hirurgiji znatno promenio, što je evidentno po poslednjim fotografijama.

Pročitajte Od ružnog pačeta do labuda – Kažu da je ova pevačica kraljica plastičnih operacija FOTO 

Izgled Emine Pašović

Kako je bila nezadovoljna mnogim stvarima, Pašovićeva je najveći problem bilo lice na kom je bilo mnogo ožiljaka, pa je tako, nakon što je rešila problem sa aknama, otišla na lasersko uklanjenje ožiljaka. Za ovo je izdvojila od 150 do 250 evra po tretmanu, a uradila ih je, kako tvrde izvori, četiri.

Pročitajte Prirodna, kakvu je davno niste videli – Ovako zapravo izgleda Jelena Karleuša, ogoljena pred svetom

Izgled Emine Pašović

Ubrzo nakon toga podvrgla se operaciji nosa, a ova intervencija kreće se od 3.000 evra. Potom je posetila hirurga kako bi podigla i kapke i za to iskeširala 900 evra, a uz to poželela je i mačije oči, čija je cena 4.000 evra. Ermina je uradila i grudi i za njih je izdvojila 3.800 evra, tu su i nove jagodice od 900 evra.

Pročitajte Brada nikad duža, lice bolesno izobličeno – Tamara Đurić skinula zavoje, evo s kim je porede nakon operacije FOTO 

Izgled Emine Pašović

Pašovićeva tu nije stala, već je uvećala i usne, koje su je koštale oko 500 evra, ali korigovala i oblikovala vilicu, metodom “Jaw line”, koja se radi hijaluronskim filerima i košta do 1.000 evra. Da bi došla do željenog izgleda, bivša zadrugarka odlazila je i na botoks tri regije, za šta je dala oko 250 evra.

Pročitajte Plastičar se zaneo – Marina Viskovič ista Seka Aleksić, evo kako izgleda nakon poslednje operacije FOTO

Izgled Emine Pašović

Instagram

Izgled Emine Pašović estetske intervencije su znatno ulepšale, a za njih je, kad se sve sabere, izdvojila preko 15.000 evra.

IZVOR: ALO

FOTO: INSTAGRAM