Zdravlje Harisa Džinovića svet portal
Svet

January 10, 2023 17:00

By

Fotografija koju su čekali milioni: Haris Džinović uslikan bez šešira, izgleda kao drugi čovek FOTO

Izgled Harisa Džinovića bez šešira potpuno drugačiji

Vrlo specifičan i prepoznatljiv je izgled Harisa Džinovića. Muzičar rodom iz Sarajeva, sa trenutnom adresom u Beogradu, obožava šešire i gotovo u svakoj prilici ih nosi, što uvek biva ispraćeno adekvatnim stajlingom, materijalom i bojom. Usklađuje Haris omiljeni asesoar sa prslukom, košuljom, ili pak kajišem i cipelama, a u tome mu neretko pomaže supruga, modna kreatorka Melina Džinović.

Budući da Džinović ne voli da ide bez šešira ili kačketa kao asesoara, mali je broj onih koji su ga proteklih decenijia mogli videti bez. Tek pokoji prijatelj i članovi porodice mogli su posvedočiti tome kako on izgleda kada na glavi nema apsolutno ništa a sada u to, spletom okolnosti, može da vidi i njegova publika.

Pročitajte: Haris Džinović ima novog zeta – Poznati muzičar u krevetu pored lepe Đine (foto)

melina napala harisa

Foto: Rajko Ristić

Pre izvesnog vremena u medije je dospela Harisova fotografija s početka karijere. Tada još uvek nije u tolikoj meri insistirao na šeširima, iako je oduvek voleo da stajling njima upotpuni, što je išlo u skladu sa romskom muzikom koju je preferirao i izvodio širom sveta. Na slici se vidi da je mlad, željan dokazivanja, dostojanstven, pomalo i nadmen što ga prati kroz čitavu karijeru. Takođe u prvi plan dospela je njegova frizura a celokupan izgled Harisa Džinovića podlegao je kritikama šire javnosti.

Pročitajte: Srećno zauzet – Sin Harisa i Meline Džinović pokazao devojku, kakva lepotica FOTO

Dok su jedni tvrdili da mu šeširi nisu neophodni, drugi su se pak složili da mu je sa njima bolje, piše Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images