Izgled Harisa Džinovića
Svet

June 4, 2023 15:00

By

Godine su ga dokrajčile: Haris Džinović potpuno oronuo i propao, nosi staru garderobu FOTO

Izgled Harisa Džinovića zabrinuo je mnoge njegove obožavaoce

Haris Džinović otkako je postao domaćin jedne kulinarske emisije “Muštuluk”, zapostavio je tenis što se da i videti. Pevač je sport zamenio kuhinjom, pa više nije u formi u kakvoj je bio iako je važio za najboljeg tenisera među pevačima.

Pročitajte: Stiže beba, on je krivac – Haris i Melina Džinović pogođeni Đininim saopštenjem FOTO

Izgled Harisa Džinovića

Rajko Ristić

Ne znamo kako na to reaguje njegova tri decenije mlađa supruga Melina, ali verujemo da ne može ni sama da odoli Harisovim specijalitetima i umeću u kuhinji. Svoj talenat za kulinarstvo publici je pokazao tek u pomentuom šou, tako da je ona prava srećnica jer je po svemu sudeći u kuhinji suvišna kad se Haris uhvati varjače.

Pročitajte: Fotografija koju su čekali milioni – Haris Džinović uslikan bez šešira, izgleda kao drugi čovek FOTO

Izgled Harisa Džinovića

Rajko Ristić

Međutim, ono što je svima zapalo za oko ko je video nedavno legendarnog pevača na aerodromu jeste izgled Harisa Džinovića. Navikli smo osim da je uvek u top formi i da isto tako bude stilizovan. Ovog puta nije bilo tako. Naime, on je sleteo iz nekog evrposkog grada gde je nastupao u potpuno opuštenom izdanju.

Pročitajte: Komšinica odlučila da otkrije kako živi Melina Džinović – Haris je otišao

Izgled Harisa Džinovića

Rajko Ristić

Na sebi je imao plavu polo majicu, kačket iste boje, stare izlizane farmerice a čini se kao da mu je kosa veoma opala. Nekog je čekao sa koferom u rukama, da li suprugu ili taksi, ne znamo ali mnogi su se složili da su Harisa godine stigle i da što pre mora da se vrati starom načinu života.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images