Izgled Jelene Janković
Svet

4 фебруара, 2023 11:15

Majčinstvo je potpuno promenilo: Kruže fotografije Jelene Janković, svi se pitaju šta joj se desilo?

Izgled Jelene Janković od kad je postala mama drastično je promenjen

Jelena Janković jnizala je sportske i profesionalne uspehe čime je osvojila srca čitave nacije, zajedno sa koleginicom Anom Ivanović. Dok su obe bile na vrhuncima karijera, Srbiji je tenis definitivno bio omiljeni sport. Legendarna teniserka veliku popularnost i slavu svojim uspesima stekla širom sveta, te je u žiži interesovanja bila neprestano. Iako su je novinari i paparaci u stopu pratili kada bi bila u Beogradu, Jankovićeva je uspevala da sakrije privatni život daleko od očiju javnosti jer je smatrala da je tenis ono o čemu ona u medijima treba da govori.

Pročitajte: Tek što je dobila ćerku, krenulo je po zlu – Jelena Janković hitno operisana

Izgled Jelene Janković

Ata images

Međutim, jedna tema vezana za nju je uvek bila neiscrpna, a to je izgled Jelene Janković. Redovno su poredili nju i Anu, što su i njih dve priznale da im je neretko smetalo, međutim otkako se ostvarila kao mama malene Une koju je dobila sa partnerom, doktorom Brankom Baraćem, čini se da život jedne od najboljih teniserki na svetu još više zanima javnost. Međutim, ona se potpuno povukla i ne oglašava se čak ni na društvenim mrežama gde je ranije bila aktivna.

Iako porodičnim i povučenim životom sa suprugom i ćerkicom ona živi u Beogradu, gradska dešavanja ne posećuje niti je na nekom javnom skupu viđena, te bi se reklo da je društveni život stavila u drugi plan i potpuno se posvetila majčinstvu koje joj je kako kaže život potpuno preokrenulo, ali ona uživa u svemu što joj je takva promena donela.

Pročitajte: Godinama se nisu zagrlile – Sestra Jelene Janković je poznata pevačica o kojoj teniserka ne voli da govori (foto)

Izgled Jelene Janković

– Jurim za detetom, život se totalno promenio. Više nisam ja prioritet, niti moje obaveze, nego dete. Sad je tako. Zasniva se sve na tome šta njoj treba, da njoj obezbedim negu i brigu, briga o detetu je uvek tu. Trudim se da budem dobra majka, da budem posvećena, ona mi je sada najbitnija. Pogotovo sada kad je mala, prohodala je, sve je zanima, hoće sve da pipa, želi svuda da ide, radoznala je, eto – rekla je sa osmehom na licu nekadašnja prva teniserka planete za „Sport Klub“.

Pročitajte: Jelena Janković više ne liči na sebe – Srpska teniserka posle rođenja ćerke je neprepoznatljiva

 

View this post on Instagram

 

A post shared by montagnini adele (@montagnini.adele)

S obzirom na to da je svako njeno pojavljivanje javno uvek pomno ispraćeno, začudilo nas je zašto je fotografija koju smo našli na Instagramu prošla tek tako nezapačeno. Međutim, stvari su bile jasnije kada smo pročitali da se Jelena početkom godine nalazila u Italiji, tačnije u Mantovi gde je delila medalje i nagrade mladim teniserima. To je bila i jedinstvena prilika da saznamo u kojoj meri se izgled Jelene Janković promenio nakon dužeg perioda od njenog poslednjeg pojavljivanja. U ležernoj kombinaciji, kariranim pantalonama i crvenoj rolci veoma dobro raspoložena Jelena je blistala sa širokim osmehom na licu, te su mnogi komentarisali da odlično izgleda te da joj uloga majke i te kako prija.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Ata images