Izgled Jelene Rozge
Svet

January 26, 2023 10:15

By

Otkrila da se bori sa teškom bolešću: Rozga se na MAC dodeli nagrada pojavila uprkos lošem zdravstvenom stanju FOTO

Izgled Jelene Rozge na dodeli MAC nagrada bio je čaroban

Jelena Rozga jedna je od najlepših žena u regionu, a sinoć se pojavila na MAC festivalu i opravdala pomenuti epitet, te je pevačica prosto blistala i pokazala savršen izgled.

Lepa Hrvatica se prošetala crvenim tepihom, a na je na sebi imala crnu haljinu sa golim leđima i golim bokovima. Iako je nedavno bila loše, mnogi komentarišu da pevačica nikad bolje nije izgledala. Modno savršenstvo koje je ponela ove večeri istaklo je njenu vitku figuru, tanak struk ali i osmeh na licu jedne srećne i zadovoljne plavuše.

Pročitajte: Solo igračica – Jelena Rozga otkrila razloge zbog kojih je godinama sama

Foto: Tamara Roksandić

Ovom prilikom prelepa Splićanka pričala je o svojim planovima, koncertima koji predstoje te otkrila da je teški štreber kada su projekti i nastupi. Ona se, naime, u februaru sprema i za veliki koncert u Beogradu na kom će njena publika iz zemlje i regiona uživati u najlepšim pesmama koje tokom karijere otpevala.

Pročitajte: Jelena Rozga smuvala 10 godina mlađeg SRBINA 

 

Izgled Jelene Rozge ne odaje da je pevačica bila zdravstveno loše

Ipak, nije tajna da je Jelena Rozga pre samo mesec dana bila zdravstveno loše o čemu je ukratko i govorila…

Pročitajte: Kako da ovog leta budete žena u top formi – Jelena Rozga otkriva tajnu besprekornog izgleda

Foto: ATA images

– Nešto mi sa štitnom žlezdom poslednjih dana nije u redu, pa sam se bojala kako ću se probuditi. Znam da se probudim jako natečena, puno mi znače komplimenti. Imam dobrih i loših dana, promenjena mi je terapija. Ja nisam osoba koja paniči, dugo sam na terapiji, ali kada se takve situacije dese treba se boriti. Navikla sam na periode kada se ne osećam najbolje – rekla je Rozga koja bez obzira na zdravstveni problem s kojim se bori već dugo, izgleda kao holivudska zvezda.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images