Plata Jovane Jeremić
Svet

February 27, 2023 10:15

By

Šta je napravila od sebe? Isplivala fotografija Jovane Jeremić pre korekcija, dobro protrljajte oči FOTO

Izgled Jovane Jeremić pre estetskih zahvata bio je potpuno drugačiji

Jovana Jeremić žari i pali gde god da se pojavi. Kontroverzna voditeljka jutarnjeg programa nikog ne ostavlja ravnodušnim,a neretko je na meti zluradih komentara kojima kako i sama kaže ne pridaje veliki značaj. Ono što plavokosa novinarka sa ponosom ističe je činjenica da je završila jedan od najtežih fakulteta, Pravni fakultet u Beogradu sa izuzetnom visokim prosekom, te da je i na poslovnom planu sve stekla isključivo marljivim radom.

Pročitajte: Jovana Jeremić u novom ratu – Potkačila Zvezdana, pa oplela po Seki Aleksić, a evo i zašto

Izgled Jovane Jeremić

Foto: Instagram

O Jovani samo reči hvale imaju sve njene kolege i prijatelji, a ako ste se pitali kako je voditeljka izgledala tokom studija, mi ćemo vam to sada otkriti. Naime, izgled Jovane Jeremić pre deceniju i malo više bio je potpuno drugačiji. Na fotografiji koja je isplivala na društvenim mrežama, možemo videti Jeremićevu kada je bila brineta, sa tankim obrvama i usnama.

Primetno je i mršavija danas, a ono što su mnogi njeni fanovi prokomentarisali jeste da Jovana ide u skladu sa vremenom te da se nije potpuno transformisala estetskim korekcijama kako dame to znaju da učine. Podsetimo, novinarka je jednom prilikom otkrila šta je radila na sebi:

Pročitajte: Crna magija umalo uništila život Jovani Jeremić – Dok sam bila u drugom stanju prišivali su mi vradžbine u kaput

Nisam radila plastične operacije, samo sam prirodno tako starila. Sve je moje, čak i nos, ja imam jako lep rimski nos. Jedino šta sam menjala na licu, jesu usne, ali to ne spada u plastične operacije. Ja sada imam 31. godinu, i imam prelepo lice, tako da je tu razlika u godinama u pitanju – rekla je voditeljka za “Telegraf”.

AUTOR: SVET

IZVOR: Pulsonline

FOTO: Ata images