Izgled Kristine Kovač javnost ne prestaje da komentariše
Svet

29 јула, 2022 16:40

By

Potresno: Kristina Kovač objavila najtužnije vesti. Stigla je vest da ima rak (foto)

 

Iako godinama živi u Švedskoj, reči Kristine Kovač kojima brani prirodan izgled žene odjeknule su daleko i čule se u svakom kutku sveta. Podržali su je i znani i neznani, među njima i zavidan broj pripadnika jačeg pola, a i brojne koleginice.

Pročitajte: Rešena, uzbuđena odlučna i prestravljena – Kristina Kovač na godišnjicu objavila vesti o rastanku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Kovac (@kristinakovac43)

Naime, fotografija na kojoj se nasmejana kantautorka grli sa ćerkom na moru naišla je na surove komentare na račun njenog fizičkog izgleda. „Problem“ je bio u tome što na licu nema ni trunke šminke, a i kosa je bila u opuštenijoj varijanti, piše „Hello!“ Zanimljivo je da je i ove godine ćerka Kornelija Kovača učinila isto, jer njene najnovije fotografije pratioci komentarišu više nego ikada. Nekadašnja članica grupe „K2“ ovih dana uživa na hrvatskom primorju, a opuštene fotografije deli sa svim svojim pratiocima.

Pročitajte: Ovako je izgledala Kristina Kovač na početku bitke protiv suvišnih kilograma

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Kovac (@kristinakovac43)

– Mi, sa svim manama. Ja sa svim manama. Mi u prirodi, mi od prirode. On sa 45, ja sa 47. Na moru – poruka je koju je Kristina po ko zna koji put poslala svim ženama pozirajći pored voljenog supruga.

Još jedna fotografija koja je naišla na lavinu emocija i suza bila je i ona u kojoj Kristina objašnjava da je njen muž pre tačno 14 godina dobio dijagnozu teške bolesti – Hodžkinovog limfoma. Uz svu ljubav, podršku i pažnju njen suprug je ozdravio i evo ih danas, srećni, zagrljeni i voljeni.

– Na današnji dan pre 14 godina, dobio je vest da ima rak, Hodžkin limfom, stadijum 3b. Danas, evo nasmeđusobno spašeni i neizmerno zahvalni – poručila je Kristina putem Instagrama i sve raznežila.

Pročitajte: Sećanje na ljubav – Kristina Kovač iznenadila objavom o sestri Aleksandri (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Kovac (@kristinakovac43)

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: SVET / HELLO!

FOTO: Instagram Screenshot