Milan Stanković u manastiru
Svet

4 Decembra, 2022 12:30

Šta manastir napravi od čoveka: Milan Stanković objavio novu fotografiju, NEPREPOZNATLJIV JE FOTO

Izgled Milana Stankovića nakon izlaska iz manastira zapanjio je sve

Nekada je važio za jednog od najzgodnijih i najpoželjnijih muškaraca sa javne scene, pa se preko noći povukao u potpunu medijsku ilegalu te dugo nismo znali ni gde je ni šta radi Milan Stanković. Zatim je poput eksplozije odjeknula vest da se mladi pevač okrenuo veri, pa da je svoj mir rešio da pronađe u jednom manastiru.

Pročitajte: Kao pušten s lanca – Milan Stanković zaboravio Radu, najnovija fotografija je sve otkrila (foto)

Izgled Milana Stankovića

Foto: Instagram

Iako retko, svoje fanove je umeo da obraduje novim fotografijama na Instagramu, a sa vremenom prepoznatljivi izgled Milana Stankovića je nestajao. Nedavno su se mnogi zapanjili kada je nekadašnja Zvezda Granda okačio sliku gde ne liči na sebe. Drastično se ugojio, pustio bradu i zavezao kosu u rep, pa su se mnoge dame razočarale kako Milana izgleda, međutim pevač je ponovo uspeo sve da iznenadi.

Nakon medijske ilegale i odluke da se posveti veri, na društvenoj mreži „Instagram“ na kojoj više nije preterano aktivan, osvanula je najnovija fotografija na kojoj je izgled Milana Stankovića napravio pravu pometnju.

Pročitajte: Ne, ne halucinirate, ovo je Milan Stanković – Promenio lični opis, svi se pitaju šta mu se desilo?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic)

– Zar nije lepši stvarni od nestvarnog sveta? – napisao je on u svom maniru i odeven u stilu po kakvom ga svi pamtimo, te se očekivano nametnulo pitanje da li je pevač spreman za veliki povratak muzici koji njegovi fanovi ako je suditi po komentarima, željno iščekuju.

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram