Izgled Nataše Bekvalac
Svet

April 8, 2023 11:15

By

Ponosno pokazala stomačić: Nataša Bekvalac na pragu pete decenije oduševila javnost FOTO

Izgled Nataše Bekvalac na sinoćnjem koncertu ostavio je sve bez reči

Sinoć je Beograd bio centar regionalnih zbivanja, a Štark arena dupke puna do poslednjeg mesta jer je baš na tom mestu Jelena Rozga održala prvi veliki solistički koncert u našoj prestonici. Brojne kolege i prijatelji okupili su se kako bi podržali splitsku pevačicu,a među prvima je pred znatiželjne paparace stigla novosadska Barbika.

Pročitajte: Posle dve devojčice, dečak – Nataša Bekvalac podelila prelepe vesti, on joj je vratio veru u ljubav FOTO

Izgled Nataše Bekvalac

Foto: Ata images

Nataša Bekvalac došla je u pratnji kuma kako bi pružila podršku bliskoj koleginici i prijateljici, a kada je izašla iz automobila na trenutak su svi zanemeli. Naime, lepa Nata je sve prisutne istovremeno šokirala i oduševila kako stajlingom tako i izvajanom figurom. Ona se odlučila za jednostavnu a uvek dobitnu kombinaciju, oversajz sakoa i pantalona u bež tonovima a uz sve to uklopila je top iste nijanse.

Pročitajte: Brutalno i bez dlake na jeziku, Nataša Bekvalac – O očevima mojih ćerki ništa lepo nemam da kažem

Izgled Nataše Bekvalac

Foto: Ata images

Međutim, ipak se od stajlinga sinoć više komentarisao izgled Nataše Bekvalac. Pevačica je svim prisutnima pokazala kako svaka žena treba da izgleda na pragu pete decenije. Bekvalčeva je ispod sakoa prošetala isklesane trbušne mišiće na kojima su joj pozavidele brojne pripadnice lepšeg pola s obzirom na to da su iza nje dva porođaja, i to carskim rezom.

Pročitajte: Na šta to ličiš – Nataša Bekvalac proslavila ćerkin rođendan, a stajlingom je šokirala sve prisutne FOTO

Izgled Nataše Bekvalac

Foto: Ata images

Iako neretko govori o tome da ne može da odoli slatkišima kao i da je stalno na režimima ishrane koji su bezuspešni, mi to ne bismo rekli. Natini mišići juče su iskočili u prvi plan, a komplimente na račun autfita i imidža dobijala je na svakom koraku.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images