Izgled Nikole Đurička
ekskluzivno

March 18, 2023 16:15

By

Od markantnog čoveka ostala je samo senka: Nikolu Đurička Amerika potpuno upropastila FOTO

Izgled Nikole Đurička po povratku iz Amerike zapanjio

Glumac Nikola Đuričko već više od četiri godine živi u Americi. On se zajedno sa suprugom Ljiljanom, ćerkom Nađom i sinom Đorđem preselio u Los Anđeles, i nije se pokajao.

Pročitajte: PRE 20 GODINA ZA DLAKU IZBEGNITA TRAGEDIJA NA SNIMANJU LAJANJE NA ZVEZDE – Đuričko se sapleo i PAO ISPRED VOZA

Izgled Nikole Đurička

Foto: Ata images

Pre nekoliko dana doleteo je u rodnu zemlju a nestrpljivi paparaci su ga sačekali na aerodromu kako bi ga uslikali posle dužeg vremenskog perioda. On je otpozdravio fotoreportere sa prepoznatljivim osmehom na licu, a dok je išao kao automobilu svi su primetili jedno. Izgled Nikole Đurička potpuno se promenio od poslednjeg boravka u Srbiji.

Pročitajte: Životna priča Nikole Đurička do sada nepoznata javnosti

Izgled Nikole Đurička

Foto: Rajko Ristić

Naime, popularni glumac izgubio je dosta kose, pa su počele razne spekulacije da i u obećanoj zemlji nije najsjanije. Jednom prilikom Đuričko je otkrio kakve uslove rada ima u Americi:

Volim što me kroz Sony studio voze automobilom za golf, što imam asistenta koji me pozove kada je vreme za ručak i agenta koji se brine oko toga jesam li potpisao ugovor, s kim, kada i u kojoj banci će mi novac biti uplaćen. Na meni je samo da glumim. U Americi svako radi svoj posao najbolje i jasno su postavljene granice. Samim tim i ja sam bolji. Trudim se da dođem na vreme, pripremljen – rekao je Nikola i dodao:

Pročitajte: Glumca dobro poznajete, a ovo je žena Nikole Đurička (foto)

Izgled Nikole Đurička

Foto: Rajko Ristić

U Srbiji sam mogao i da kasnim i ne dođem, jer sam ja Đuričko. Naravno, nisam to radio, ali bio sam na ivici. Istina je da u Americi uvek postoji neizvesnost oko posla i uvek si na dva čeka do bankrota, ali za mene, kao glumca koji čitav život živi od projekta do projekta, to predstavlja podstrek – ispričao je glumac.

Mada sudeći da je ostao bez pola kose, ne bismo rekli da tamo nema stresa i za dobre glumce. Ono što nije izgubio jeste duh i smisao za humor koji su ga uvek izdvajali od ostalih kolega.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images