Estetske korekcije Saše Kovačevića
Svet

February 13, 2023 18:15

By

Saša Kovačević se izobličio: Preterao sa plastičnim operacijama, ima iste jagodice kao Maja Marinković FOTO

Izgled Saše Kovačevića zaprepastio 

Saša Kovačević ubedljivo je najlepši muškarac na našoj domaćoj javnoj sceni. Međutim, slika koja se masovno delila na društvenim mrežama pre nekoliko dana a na kojoj je prikazan “pre i posle” izgled Saše Kovačevića na sve je ostavila u čudu.

Pročitajte: Saša Kovačević potvrdio – Ovo je i bilo pravo vreme, oduvek sam maštao da BUDEM TATA

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic)

Jača vilica, “ispeglano” čelo bez bora… u komentarima se moglo pročitati da je pevač “pumpao jagodice, dizao obrve i koristio steroide”, ali i da je “jednostavno ostario“, a on se tada oglasio i rekao da je ranije bio u Turskoj i operisao sinuse.

Pročitajte: Neprepoznatljiva – Maja Marinković bez šminke je potpuno druga devojka (foto)

Iako je mahom naišao na negativne komentare, Saša je sada istakao da ga takvi ne pogađaju, ali i da nije mogao da ih izbegne. Takođe, pevač je dodao i da ne bi imao problem da prizna da je nešto na sebi promenio kako bi izgledao bolje, ali ističe da smatra da je još uvek mlad za takve zahvate.

Pročitajte: Došlo je vreme za promene – Saša Kovačević nas je SVE IZNENADIO ODLUKOM, a najviše Zoranu Tasovac 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Bartunjek (@bartunjek02)

Pevač je objasnio i da njega lično nikada nisu zanimale tuđe korekcije na licu i telu, ali se složio da pojedine njegove koleginice jesu preterale.

Recimo, Maja Marinković prečesto je na meti kritika zbog estetskih operacija koje su promenile njen lični opis, a mnogi su se na društvenim mrežama i našalili da su Sašine jagodice slične onima koje je Maja napravila što apsolutno nije tačno.

AUTOR: SVET

IZVOR: Alo!

FOTO: ATA images