Izgled Snežane Babić Sneki
Svet

8 Januara, 2023 11:15

Kriza srednjih godina: Sneki promenila lični opis, šta joj je ovo trebalo? FOTO

Izgled Snežane Babić Sneki oduvek je bio na meti komentara

Snežana Babić Sneki decenijama je prisutna na našoj muzičkoj sceni, a devedesetih godina važila je za jednu od najpoželjnijih dama koja je oduvek mogla da se pohvali vitkom linijom. Za nju vreme kao da je stalo, a izgled Snežane Babić Sneki i danas je veoma atraktivan, te bez problema može da parira i mnogo mlađim damama.

Pročitajte: Sneki Babić doživela NEZGODU na snimanju – Njena reakcija sve iznenadila

Izgled Snežane Babić Sneki

Foto: Instagram

U prvi plan posebno su se isticale njene duge noge, međutim pre dvadesetak godina, pevačica nije mogla da se pohvali bujnim dekolteom kao što je to danas slučaj. Iako je u svojim izjavama često isticala kako je potpuno prirodna i kako ništa na sebi nije korigovala, već je za izgled Snežane Babić Sneki zaslužna genetika, činjenice ipak govore drugačije.

Upoređujući njene fotografije iz perioda od pre deset ili dvadeset godina, uočljivo je da je tada izgledala znatno drugačije nego danas.

Pročitajte: Sneki je bila udata, a njega nikad niste videli – Njenu ljubavnu priču niko ne zna

Izgled Snežane Babić Sneki

Foto: Ivan Vučićević

Naime, Snežanu Babić krasili su svi drugi atributi osim poprsja, te se ona po svemu sudeći odlučila da ga poveća za nekoliko brojeva, a da se sada odlično oseća u svojoj koži primetno je po fotografijama na kojima isti sve češće ističe dekoltiranom i veoma atraktivnom garderobom.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Ivan Vučićević