izgled zlate petrović
dama sa stilom

26 Juna, 2022 15:00

Zlata Petrović otkriva tajnu dobrog izgleda: Evo čime pevačica podmlađuje lice

Izgled Zlate Petrović ne prestaje da se komentariše

I dok njene koleginice muku muče sa ubrizgavanjem botoksa i hirurškim zatezanjem lica, Zlata Petrović priznaje da nikada u svom životu nije išla na kojekakve tretmane ni hiruške zahvate. Pevačica je sada rešila da pomogne ženama i otkrije na koji način njeno lice već godinama ne stari.

Izgled Zlate Petrović privlači pažnju javnosti – u ovome je tajna

– Ja godinama kupujem najeftinije kreme ovog sveta. Stavim u jednu bočicu malo vazelina i nekoliko kapi divlje ruže ili nečega što nađem u zdravim hranama i sve to pomešam. Meni su kosa i lice suvi kao barut dok to ne namažem ili ne stavim malo kokosovog ulja. Ja nikada u životu jednu iglicu nisam stavila u lice, a punim uskoro 60 godina. Imam i lep režim ishrane, sve živo jedem ali sam napravila satnicu, to je onaj način ishrane koji je Đoković imao. Stvarno se trudim da jedem zdravo – kaže Zlata i otkriva da li bi se ikada podvrgla nekoj estetskoj korekciji:

izgled zlate petrović

Rajko Ristić

– Mnoge žene rade zatezanja i neke estetske korekcije, ja do sada nisam, ali nisam protivnik toga. Možda ću i ja nekada, kad budem imala više godina. Moja Goca je nedavno išla na osveženje lica, ali su od toga napravili čudo. Ona se samo malo osvežila, ništa preterano nije uradila. Na estradi je toliko žena i devojaka koje su mnogo što šta uradile na sebi, a Gocu tretiraju kao da je odsekla uši i nos. Goca je prirodno lepa žena, želela je da proba tretman, ja ne vidim ništa loše u tome. Probala bih i ja, ali imam problem, kad bih bilo šta stavila na lice bila bih ko punjena paprika, meni to ne bi stajalo jer imam takve prirodne obraze. Još da stavim i botoks, bila bih kao medvedić – kaže pevačica kroz osmeh.

Pročitajte: Goca Božinovska za remont pukla ozbiljnu sumu novca, evo kako sada izgleda (foto)

izgled zlate petrović

Rajko Ristić

Izgled Zlate Petrović oduvek je privlačio pažnju javnosti, a pevačica otkriva ko je odgovoran za njene stajlinge.

– Ja frizuru i šminku sama radim i sve to u hodu. Pa kad sam ranije radila trista na sat, ko će to da mi radi. Verujem da dosta mojih koleginica same sebi spremaju odevne kombinacije. Ali da budem iskrena najviše volim kad mi je udobna obuća. Uvek biram nešto široko i duže da mi ne steže nogu, eventualno obujem neke papuče na platformu. Na osnovu obuće biram odevne kombinacije – zaključila je ona.

AUTOR: Milena Jeremić

FOTO: Rajko Ristić