Goca Tržan rođendan
Svet

January 29, 2023 10:00

By

Goca Tržan prelomila: Ne treba mi njanjav muškarac, želim pravo muško

Izjava Goce Tržan o muškarcima nasmejala je sve

Goca Tržan poznata je kao žena bez dlake na jeziku, pa o kojoj god temi da govori, pevačica priča bez zadrške. Tako je jednom prilikom govorila i o muškarcima, a ta izjava Goce Tržan nasmejala je mnoge žene.

Pročitajte: U želji da gradi bezbrižnu budućnost, prošlost je neumoljivo gazi – Goca Tržan ćerki prećutala bitnu stvar o ocu 

Rajko Ristić

– Ja sam žena koja veruje da kod muškaraca i žene važi pravilo, kakav na jelu takav na delu. Ne znam šta bih radila sa muškarcem koji mrljavi dok jede, takav ne bi mogao da me odbrani ako mi neko na ulici otme tašnu.

Pevačica je u “Pulsu Srbije” kod voditelja Ivana Gajića potvrdila ovu izjavu, pa je krenula sa obrazloženjem takve tvrdnje.

– Zamisli muškarca, ali pravog muškarca. Biologija je biologija, bila je dobra milionima godina pre nas, doduše novoj generaciji nešto ne odgovara. U svakom slučaju, smatram da bi muškarac trebalo da bude fizički jači od mene, da ima šira ramena, a ja veću guzicu. Nije mi prirodno i normalno da muškarac ima veliku guzicu, a sićušna ramena – započela je Tržan, pa nastavila o ishrani muškaraca:

Pročitajte: Bolest muža je presudila, Goca Tržan preživela pakao – Želeo je osvetu a ja sam mu spasila život

Rajko Ristić

– Ne mogu muškarce koji jedu salatice i paze na svaki detalj. Muškarac bi trebalo da pojede ceo obrok i da oliže tanjir. To znači da je moja magija delovala, zaista smatram da kakav je na jelu takav je i na delu. Danas sam kuvala pasulj i mislim da je okej da muškarac to pojede.

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ